Kakaodrik med få kulhydrater


Der er virkelig mange måder at lave varm kakao LCHF/Keto-style på. En lækker sag er fx den cremede kakao, som minder om æg-latten bare i kakaoversion, som smager virkelig dejligt.

Kakaodrik med få kulhydrater --> madbanditten.dk

Kakaodrik med få kulhydrater

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 flaske
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Stil dåsen med kokosmælk i køleskabet natten over, så den skiller den fede creme fra vandet. Du skal kun bruge cremen her. Vandet kan du drikke, bruge i en smoothie eller vande blomster med.
  • Hæld kokoscreme, smør og sødning i et litermål og hæld kogende vand over.
  • Blend med stavblenderen, til du har en ensartet drik. Smag til med ekstra sødning og kakao, til du synes, den passer til dine smagsløg.
  • Tag en kop, hæld en kop varm kakao op og drik den. Hæld resten på flaske og opbevar det i køleskab.
  • Ryst den inden brug. Den kan godt drikkes kold med lidt god vilje, men den er bedst varm.
  • Den får dejligt skum, hvis man varmer den op i mælkeskummeren. Vi har sådan en Nespresso-mælkeskummer, og det fungerer fint.

Noter

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kakaodrik uden æg og fløde

For noget tid siden ville jeg lave en kakaodrik med få kulhydrater men uden æg og fløde. Og det kom der denne udgave ud af, som i stedet indeholder kokoscreme og smør. Jo, det lyder specielt, det ved jeg, men resultatet blev faktisk udmærket.

Jeg lavede en stor portion og har haft den i køleskabet i en lille uges tid. Her har jeg så kunne tage et lille glas og varme det op i mælkeskummeren, hvis jeg kom hjem om eftermiddagen og var sulten/træt/forfrossen eller hvad man nu er på det tidspunkt.

Mange spørger også til, hvad de kan drikke, hvis de spiser striks LCHF/Keto. Og her kunne denne godt være et bud. Den indeholder utroligt få kulhydrater og virkelig meget fedt. Generelt synes jeg selvfølgelig, at man primært skal spise rigtig mad i form af grøntsager, kød og fedt i stedet for at drikke sig mæt i smør dagen lang, men det siger vel sig selv.

LCHF- varm kakao - Low carb - high fat
Kakaodrik med få kulhydrater --> madbanditten.dk

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Hop med på den populære Sommerklar-protokol og brug de effektive retningslinjer til at komme af med vinterkiloene.

Se hvad Sommerklar kan gøre for dig her >>

 

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

43 kommentarer til “Kakaodrik med få kulhydrater”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  1. Har her til morgen lavet denne lækre kakaodrik og hold da mund den er jo fantastisk lækker. Min søn er også helt vild med den, han er lidt kræsen hvad angår valg af morgenmad, han spiser ikke ost, avokadoer osv så dejligt med endnu et alternativ til morgenmad der ikke tager ret lang tid og så kan den laves dagen før??

    Svar