Kakaodrik med få kulhydrater


Der er virkelig mange måder at lave varm kakao LCHF/Keto-style på. En lækker sag er fx den cremede kakao, som minder om æg-latten bare i kakaoversion, som smager virkelig dejligt.

Kakaodrik med få kulhydrater --> madbanditten.dk

Kakaodrik med få kulhydrater

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1 flaske
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Stil dåsen med kokosmælk i køleskabet natten over, så den skiller den fede creme fra vandet. Du skal kun bruge cremen her. Vandet kan du drikke, bruge i en smoothie eller vande blomster med.
 • Hæld kokoscreme, smør og sødning i et litermål og hæld kogende vand over.
 • Blend med stavblenderen, til du har en ensartet drik. Smag til med ekstra sødning og kakao, til du synes, den passer til dine smagsløg.
 • Tag en kop, hæld en kop varm kakao op og drik den. Hæld resten på flaske og opbevar det i køleskab.
 • Ryst den inden brug. Den kan godt drikkes kold med lidt god vilje, men den er bedst varm.
 • Den får dejligt skum, hvis man varmer den op i mælkeskummeren. Vi har sådan en Nespresso-mælkeskummer, og det fungerer fint.

Noter

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kakaodrik uden æg og fløde

For noget tid siden ville jeg lave en kakaodrik med få kulhydrater men uden æg og fløde. Og det kom der denne udgave ud af, som i stedet indeholder kokoscreme og smør. Jo, det lyder specielt, det ved jeg, men resultatet blev faktisk udmærket.

Jeg lavede en stor portion og har haft den i køleskabet i en lille uges tid. Her har jeg så kunne tage et lille glas og varme det op i mælkeskummeren, hvis jeg kom hjem om eftermiddagen og var sulten/træt/forfrossen eller hvad man nu er på det tidspunkt.

Mange spørger også til, hvad de kan drikke, hvis de spiser striks LCHF/Keto. Og her kunne denne godt være et bud. Den indeholder utroligt få kulhydrater og virkelig meget fedt. Generelt synes jeg selvfølgelig, at man primært skal spise rigtig mad i form af grøntsager, kød og fedt i stedet for at drikke sig mæt i smør dagen lang, men det siger vel sig selv.

LCHF- varm kakao - Low carb - high fat
Kakaodrik med få kulhydrater --> madbanditten.dk

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

45 kommentarer til “Kakaodrik med få kulhydrater”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 4 stjerner
  Årh, det er guf!!!

  Ville egentlig have lavet din kokos-kakao-drøm. Jeg er fuldstændig nybegynder i kokosmælk, men naiv som jeg er, troede jeg at jeg havde fuldstændig styr på “det der shit” – men nej, kokosmælken skilte ikke i køleskabet. Så jeg stod med en dåse åbnet kokosmælk og havde lyst til dessert. Faldt over denne opskift og tænkte, at når der alligevel skal så meget vand i, så kan kan man vel blot bruge den ikke-skilte kokosmælk og så bare komme lidt mindre vand i. Eller er jeg helt forkert på den? Tænker at kulhydrat måske er en anelse højere når nan både bruger kokoscreme og kokosvand fremfor postevand – men måske har du andre argumenter til en kokosmælk-nybegynder som mig?

  Uanset hvad, så lavede jeg den med kokosmælken – og den blev sindsygt lækker! Tror jeg vil prøve et glas af til morgenmaden i en uge, for jeg taber mig alt for hurtigt (ofte over 1 kg. om ugen) og synes jeg mangler energi fra morgenstunden (energien kommer ofte først efter frokosten), så jeg får formentlig ikke nok fedt.

  Svar
  • Jeg tror sagtens, du kan gøre, som du gjorde med at bruge hele dåsen. Det vil formentlig øge kulhydratindholdet lidt men det vil være ganske lidt pr. glas, så det ville jeg synes var ubetydeligt❤️

   Svar
 2. Har her til morgen lavet denne lækre kakaodrik og hold da mund den er jo fantastisk lækker. Min søn er også helt vild med den, han er lidt kræsen hvad angår valg af morgenmad, han spiser ikke ost, avokadoer osv så dejligt med endnu et alternativ til morgenmad der ikke tager ret lang tid og så kan den laves dagen før??

  Svar