Kaffeis eller mokkais i Ninja Creami bliver så lækkert. Mild kaffesmag og superlækker og cremet konsistens. Jeg er til stadighed utroligt imponeret over, hvad den maskine kan. Tænk at kunne spise lækker is uden at gå på kompromis med indholdet og uden at få mavekneb, fordi producenten har fyldt de ondeste fibre i den ‘sunde is’. Nej tak du, jeg laver min egen kaffeis.

Udstyr
Ingredienser
- 80 ml kaffe stærk og nedkølet
- 20 g flødeost naturel
- 100 ml fløde
- 230 ml sødmælk
- 2 scoops Whey proteinpulver med vaniljesmag
Sådan gør du
- Bryg en stærk kaffe og nedkøl den.
- Blend, rør eller pisk alle ingredienserne sammen. Jeg gør det med Bamix stavblenderen på den langsomme funktion.
- Hæld hele herligheden i is-beholderen til Ninjaen og sæt i fryser på en plan overflade i 24 timer.
Efter mindst 24 timer
- Tag ud af fryser og lad den stå på køkkenbordet i 10 minutter (kan springes over men jeg synes, den bliver bedst sådan)
- Sæt beholderen i Ninja Creami og kør på 'icecream'. Er den stadig 'krummet' når den er færdig, kører du 'respin'.
- TIP: Spiser du ikke hele beholderen, glatter du overfladen så den er helt flad og sætter isen tilbage i fryseren. Næste gang du vil have is, kører du bare 'icecream' igen.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Kaffeis med protein og relativt få kulhydrater
Hvis du skulle vælge at spise hele portionen, hvilket ville være meget, ville du få wooping 47 g protein og kun 18 g kulhydrat. For en bøtte is synes jeg, det er ret anstændigt. Jeg anbefaler ikke, at du spiser hele portionen men lad os antage, at det bare var sådan en dag, hvor du var fuldstændig umættelig og havde lyst til alle mulige dårlige ting. At spise hele denne bøtte i stedet for en Ben&Jerry er da så sørme at foretrække og skaden vil være minimal.
Min kaffe-is (mokka-is) vil i hvert fald stille trangen – og mætte samtidig.
Proteinis med kaffesmag
Der er som sagt godt med protein i min opskrift på kaffeis, men du får alligevel her en alternativ variant, hvor jeg har brugt hytteost som base. Jeg har lavet andre isopskrifter med hytteost, isen med blåbær og den vilde karamelis med peanutbutter. Jeg er helt solgt til den tunge, lidt klæge konsistens, det giver, men jeg ved godt, at mange foretrækker deres is lidt luftigere.
Men er du på Team Tung og Klæg is, så prøv med disse ingredienser:
- 80 ml kaffe stærk og nedkølet
- 200 g hytteost
- 120 ml fløde
- 2 scoops Whey proteinpulver med vaniljesmag
Såååå godt altså.
Flere Ninja Creami opskrifter?
Er kaffeis ikke lige din favorit, finder du alle mine Ninja Creami opskrifter her. Ninja Creami er en særlig måde at lave is på og jeg vil ikke anbefale dig at bruge disse opskrifter til at lave is i almindelige ismaskine. Find hellere opskrifter, der er lavet dertil. Det vil du få et bedre resultat ud af.
Læs om Ninja Creami ismaskinen her
0 kommentarer til “Kaffeis i Ninja Creami”