Iskold kaffe shake (uden sukker)


Hvem har brug for en iskold kaffe shake her i varmen? Miiiiig! Det er perfekt lige at smække benene op om eftermiddagen, finde et hjørne på terrassen i skygge og gerne med en lille brise og så sidde og puste ud med sådan en kaffe shake. Kaffeshake er en lækker måde at drikke iskaffe på.

Kaffe shake - dejlig opskrift på iskold kaffeshake uden sukker og kulhydrater - low carb, LCHF og Keto

Iskold kaffe shake (uden sukker)

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld hele molevitten i en blender og blend. Pas på med at blende for meget, hvis du har en kraftig blender. Fløden kan nærmest komme til at skille lidt. Du kan også shake den i en cocktailshaker.
  • Hæld i glas og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kaffeshake med koldbrygget kaffe

Jeg er jo blevet helt tosset med koldbrygget kaffe. For det første er det nemt. Virkelig nemt. Og for det andet smager det cirka 1000 gange bedre end almindelig brygget kaffe, der er kølet ned. Mere mildt i smagen og færre bitterstoffer.

Kort sagt brygger du koldbrygget kaffe med at blande kaffe og koldt vand og lade det trække i køleskab i mindst 12 timer. Herefter sier du kaffen fra og drikker den. For mere præcis vejledning, se her: Iskaffe med koldbrygget kaffe

Jeg har således altid to flasker kaffe i køleskabet. En, der er drikkeklar og en, der brygger. Og når jeg tømmer den drikkeklare, sætter jeg en ny over.

Og derfor kan jeg lynhurtigt lave en iskold kaffe shake.

Det er ikke altid, jeg gider finde blenderen frem. Ofte hælder jeg bare kaffe og fløde op i et glas med isterninger og hvis jeg har lyst, et par dråber stevia.

Men en hurtig tur med blenderen og man får en dejlige blendet kaffe shake med kaffeskum på toppen. Heller ikke værst.

Kaffe shake - dejlig opskrift på iskold kaffeshake uden sukker og kulhydrater - low carb, LCHF og Keto
Kaffe shake - dejlig opskrift på iskold kaffeshake uden sukker og kulhydrater - low carb, LCHF og Keto

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Iskold kaffe shake (uden sukker)”