Kære Post Danmark


I dag er en rigtig stor dag i mit liv, for i dag udkommer min første bog. Den har været længe ventet, ikke bare af mig, men også af alle læserne på min blog, madbanditten.dk, som har købt bogen fra mig mod lovning om at få leveret bogen i postkassen på udgivelsesdagen i dag. Jeg er et meget samvittighedsfuldt menneske, så for at være sikker på, at jeg ikke gjorde regning uden vært, har jeg naturligvis haft mit lokale posthus i Valby med på råd. De forsikrede mig, at hvis jeg indleverede bøgerne tirsdag og sendte med A-post, ville de nå ud til modtagerne onsdag (i dag). De lavede en beregning på, hvad fragten ville koste, og jeg fik de nødvendige papirer med hjem. 

 

Da jeg kom ned med alle bøgerne i går, ville posthuset i Valby ikke tage imod dem alligevel og henviste mig til erhvervsposthuset på Finsensvej. De var dog heller ikke specielt begejstrede for at tage imod dem, men gjorde det dog modvilligt. Fragten blev dyrere, end hvad der oprindeligt var aftalt, men det betalte jeg selvfølgelig, for jeg havde jo en forpligtelse over for alle de læsere, som spændt ventede på at modtage min bog. I alt tre medarbejdere på posthuset forsikrerede mig, at bogen ville blive leveret i dag.

 

Nu er jeg så imidlertid blevet ringet op af den medarbejder, som håndterede sagen på Frederiksberg Posthus i går, og hun fortæller mig, at Post Danmark ikke har ekspederet bøgerne videre, fordi I har lavet en fejl med den type frankering, I har solgt mig. Jeg har meget svært ved at forstå, hvordan det nogensinde kan blive mit problem, at I har lavet en fejl, men jeg føler mig totalt taget som gidsel, idet jeg har flere hundrede forventningsfulde læsere, som venter på min bog. Men pyt med pengene. Det er jo bare papir. Det, som gør mig vred og ked af det, er, at jeg har fulgt jeres retningslinjer til punkt og prikke, og så overholder I ikke jeres del af aftalen. Jeg kan på ingen måder se rimeligheden i, at jeg skal bruge denne glædelige og længe ventede dag på at være skuffet og ked af ikke at kunne overholde mit løfte over for mine mange læsere.

 

Jeres medarbejdere har erkendt, at I opdagede denne fejl allerede i går eftermiddags, men alligevel kontakter I først mig i dag efter frokost og orienterer mig om problemstillingen. Og det giver os ingen som helst mulighed for at nå at redde den. Jeg er rystet over at møde så dårligt et serviceniveau hos en af Danmarks største virksomheder, men jeg håber da, at de ekstra 4 kr. pr. bog, som jeg nu har betalt, er pengene værd for at ødelægge min og flere hundrede forventningsfulde læseres dag. Og så håber jeg da også, at I denne gang vil holde jeres ord og levere bøgerne ud til modtagerne.

 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

45 kommentarer til “Kære Post Danmark”

Skriv en kommentar

 1. Tillykke med bogen, hvor ser den hyper lækker og indbydende ud! :)
  For lidt siden skulle jeg ind og bestille den via saxo.dk, og faldt over beskrivelsen:
  “LCHF (Low Carb High Fat) har for længst taget sit indtog i både Norge og Sverige, og op mod hver fjerde svensker spiser efter principper – og det er fordi det ikke er en kur men en livsstil.”

  Hver fjerde svensker..? Virkelig?! :O Hvor ved forlaget det fra? Det lyder som helt absurd mange svenskere..og hvordan lever de uden alt det lækre, grove knækbrød de har derovre? Nå, sidespor.. Det undrede mig bare! :)

  Svar
 2. Post DK er jo ejet af Danske Bank, de er i min verden ikke kendt som hverken servicemindede eller rimelige med deres priser. ( eller erkende fejl…)
  Selvom vi nu alle har købt postkasser monteret ved havelågen – så det er billigere, lettere og hurtigere for post dk, er det ikke smittet af på leveringstiden eller prisen for os, kunderne. Der er nedlagt posthuse og omdelingen i ‘udkantsdanmark’ er reduceret, billigere for dem, men ringere og oven i købet dyrere år for år.
  Det er vel et spørgsmål om tid, så lukker de ned, og alt post som fx. din, helt sikkert skønne bog, vil blive sendt med kurerpost…….
  Glæder mig til at din bog kommer….!

  Svar
 3. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Post Danmark! Det var da en tarvelig behandling – kan godt forstå det gjorde dig vred.
  Men jeg vil melde mig i koret af PYT-sigere – jeg venter gerne en dag til på din bog, og glæder mig virkelig til at læse den efter alle de gode anmeldelser jeg har set. Jeg var nu heller ikke i tvivl om det ikke kunne blive andet end en absolut yndlingsbog, nu hvor det er dig der er forfatteren :-D God karma herfra, og håber du har nydt dagen.

  Svar