Kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæble


Denne sprøde kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæble er dejligt tilbehør til de fleste retter. Vi har spist den til til den friske citronkylling og det var et skønt og let måltid. Jeg er ret vild med fennikel og elsker den anis-agtige smag. Og her giver de ristede græskarkerner og de sød-syrlige granatæblekerner lige prikken over i’et.

Sprød kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæblekerner

Kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæble

Føj til favoritter Print Pin
4
|
15 minutter

Ingredienser

Dressing

Sådan gør du

  • Snit kål og fennikel helt fint, evt. på et mandolinjern.
  • Rist græskarkernerne på en tør pande.
  • Hak persillen.
  • Bland kål med fennikel, granatæblekerner, persille og græskarkerner.
  • Rør sennep sammen med eddike og sødning og rør olivenolien i og smag til med salt og peber.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sprød kålsalat med fennikel og lækker topping

Hvis du er smart snitter du mere kål end du skal bruge, så du har til flere dage. Brug det, du skal bruge og opbevar resten i et tætsluttende beholder i køleskab. Det samme kan du gøre med både græskarkernerne (de skal dog ikke opbevares på køl) og granatæblekernerne.

Spis fx til: Helstegt citronkylling med urtesmør
Sprød kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæblekerner

Tip til at få kernerne ud af granatæblet

Skær granatæblet i halve eller kvarte og put dem i en stor skål med vand. Med hænderne vrider du nu kernerne ud af æblet. Kernerne vil synke til bunds mens det hvide snask vil flyde ovenpå.

Fjern det hvide snask og dræn vandet fra og du har nu perfekte granatæblekerner.

Game changer – det siger jeg dig!

Bliv GULD-medlem til bronzepris

Til august introducerer vi nye priser på MadbandittenPLUS. Er du tilmeldt inden, får du automatisk GULD-medlemskab til bronzepris.

Læs mere her

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæble”