Kålens Dag


Vil du være med til at fejre Kålens Dag d. 3. september?

Da Anette Sams og jeg tilbage i marts udgav vores fælles bog KÅLHYDRATER, var det, fordi vi har en fælles mission: Nemlig at gøre Danmark sundere.

Og nu tager vi den mission et skridt videre ved at præsentere dig for Kålens Dag

Hvad er Kålens Dag?

Vi har allerede pandekagedag, vaffeldag, donut-dag og alle mulige andre søde mærkedage. Som modvægt til det ønsker vi at skabe en sund mærkedag, hvor den gode danske kål er i centrum.

Vi har valgt d. 3. september til National Kåldag. Den dato er nemlig præcis 6 måneder efter vores fælles bog KÅLHYDRATER udkom og samtidig markerer starten af september starten på kålsæsonen i Danmark.

Vi håber, du vil være med til at fejre dagen med os. Ikke bare i år men hvert år fremover.

E-bog med opskrifter

For at fejre Kålens Dag har jeg lavet et lille hæfte med opskrifter. Opskrifterne kan du lade være din dagskost d. 3. september. Eller du kan spise dem efter behag, når det passer dig. Alle opskrifter er fra vores bog KÅLHYDRATER.

TIP: Du skal aktiv klikke på den blå boks for at få tilsendt e-bogen. At skrive en kommentar med ‘ja tak’ eller lign. giver dig ingen e-bog.

Jeg håber, du har lyst til at hjælpe os med at gøre Kålens Dag til en ny og tilbagevendende begivenhed.

KÅLENS DAG - NATIONAL KÅLDAG

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Kålens Dag”

Skriv en kommentar

  1. Selvfølgelig er jeg/vi med på kålens dag den 3. september.
    Opskrifterne man kan få tilsendt, er de fra Kålhydrater?
    Den bog har jeg, lige som alle dine andre bøger. Jeg ÆLSKER dem, læser dem igen og igen, som andre læser romaner.
    Jeg havde min veninde med i Tivoli tidligere på sommeren, for at høre foredrag med Anette Sams. Min veninde var helt høj bagefter og har spist meget mere kål siden 🥬
    Jeg selv kan ikke leve uden mit daglige indtag af spidskål, får jeg ikke det viser sukkermonsteret sit grimme fjæs.
    Jeg er vild med din/jeres måde at få vendt tankerne omkring mad på.

    Hilsen Helle

    Svar
    • Jaaa hvor godt :))
      Og ja, opskrifterne er fra KÅLHYDRATER. Så det er bare en dagsmenu derfra med tips og indkøbsliste.

      Svar
  2. Dejligt med et lille indblik i Kålens dag samt bogen, som jeg har ønsket mig længe, så nu må jeg vist hellere snart få den købt. :-)

    Svar