Kålens Dag 2022


I dag er det Kålens Dag. Det er første gang, vi i Danmark skal fejre denne nationale kåldag. Her i indlægget har jeg samlet nogle ting, du kan gøre på Kålens Dag.

Ting, du kan gøre på Kålens Dag 2022

★ Du kan starte med at tænde for TV2 kl. 8.30. Lige omkring 8.33 toner Anette nemlig frem på dit TV i Godmorgen Danmark, hvor hun er inviteret ind til at tale om Kålens Dag.

Fra mig skal der lyde et kæmpe stort TAK til TV2 for at hjælpe med at skyde denne dag ud over stepperne.

★ Du kan følge den kålrige dagsmenu, jeg har lavet (klik her for at få den tilsendt, hvis du ikke allerede har den). Har du Kålhydrater, er opskrifterne deri også.

Her er undertegnede med morgenhår og mit seje Kålens Dag forklæde, som Anette har givet mig.

Spejlæg i kålreder med grønkålspesto – glimrende morgenmad

★ Du kan genlæse Kålhydrater om alt det fantastiske kål kan gøre for dig, for din sundhed, din vægt, dit immunforsvar osv.

★ Er du en af de få, som endnu ikke har bogen, kan du fra i dag og en uge frem købe den med 20% rabat direkte hos Gyldendal. Brug koden Kålens-dag-20 for 20% rabat.

★ Du kan følge med på Anettes Facebook-side hvor hun senere i dag deler et gratis online foredrag om kål.

★ Du kan dele din kålrige mad eller andet med dine venner på sociale medier og opfordre dem til at skrue op for kålen på denne dag. Brug evt. hashtagget #kålensdag eller #kålensdag2022

★ Du kan se eller gense videoen, hvor jeg med foragt fortæller om min hadetrend over dem alle, nemlig den hvor folk juicer seks æbler og to bananer og putter en håndfuld spinat i, så den bliver grøn og nu er ‘sund’. Sorry makker, det er stadig bare sukker!

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Lise Pedersen - vægttab på 50 kg med LCHF som hun har holdt i 2 år testimonial keto kostplan

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Kålens Dag 2022”

Skriv en kommentar

  1. Glædelig kålens dag, eller hvad man nu siger. Fantastisk initiativ, men det ville have været federe, hvis det var dig, der var i Godmorgen Danmark og lave mad fra jeres bog, i stedet for en, der laver smørrebrød med friteret kål :-)

    Svar