Kål og pølser


Kål og pølser. Sådan så vores aftensmad ud i går. Søren var ikke hjemme, og det er jo ellers ham, der er ophav til det fine tyske efternavn, vi deler, og jeg nåede da også at tænke, at jeg i den grad omfavnede min tyske svigerfamilie her.

Kål og pølser

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak eller snit hvidkål.
  • Opvarm kokosolie på en stor pande og rist karrypulveret heri.
  • Hæld hvidkålen på panden og steg videre ved høj temperatur.
  • Rod jævnligt rundt i det og steg til hvidkålen har taget farve i spidserne. Det tager vel 10 minutters tid eller sådan.
  • Skær pølserne i skiver og steg dem kort på en separat pande med lidt kokosolie. Server hele baduljen sammen – evt. sammen med lidt ekstra grønt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kål og pølser – genial hverdagsredning

Denne nemme opskrift på kål og pølser er sådan en feberredning i hverdagen. Man står der sidst på dagen, klokken er blevet for mange, man har glemt at handle ind, ungerne er trætte og piver lidt og man begynder at få lidt sved på panden og overveje om man ikke bare skulle hente en omgang takeout.

Man kaster et sidste blik ind i køleskabet og ser at der ligger et par gode pølser. Og der var også den der halvtrætte rest hvidkål.

Ved du hvad? Vi laver sgu en omgang kål og pølser!

Og ved du hvad? Det var rigtig udmærket! Nogle gange kommer man langt med lidt.

*jeg brugte nogle grillpølser med tørsaltet bacon og purløg med 85% kød, der både er dansk, friland og øko. Jeg tror, Søren har købt dem i Irma.

Mere nem familiemad?

Tag et kig på min nye bog MADGLAD, der er spækfyldt med lækre og nemme familievenlige retter. Du kan også hoppe direkte til bestilling og bestille dit eksemplar til levering lige HER (reklamelink til saxo.com)

Kål og pølser. Hurtig, nem og velsmagende aftensmad. Med det lækreste karrykål. Glutenfri, mælkefri og lowcarb/LCHF --> Madbanditten.dk

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Kål og pølser”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Lækkert det skal prøves, elsker kål. Men jeg tænker på, jeg er nemlig meget ny på lchf. Hvad sker der med kroppen når man en gang i mellem “synder” og spiser en eller to hvedeboller eller lidt Chips. Tager man så på med det samme? Ødelægger man ens system, og er det nemt at komme i ketose igen?

    Svar
  2. I Tyskland bliver den nok ikke serveret med karry, men da du ikke havde gode, tyske pølser, er den ekstra smag nok en god idé ☺.

    Svar