Kål og pølser


Kål og pølser. Sådan så vores aftensmad ud i går. Søren var ikke hjemme, og det er jo ellers ham, der er ophav til det fine tyske efternavn, vi deler, og jeg nåede da også at tænke, at jeg i den grad omfavnede min tyske svigerfamilie her.

Kål og pølser

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hak eller snit hvidkål.
 • Opvarm kokosolie på en stor pande og rist karrypulveret heri.
 • Hæld hvidkålen på panden og steg videre ved høj temperatur.
 • Rod jævnligt rundt i det og steg til hvidkålen har taget farve i spidserne. Det tager vel 10 minutters tid eller sådan.
 • Skær pølserne i skiver og steg dem kort på en separat pande med lidt kokosolie. Server hele baduljen sammen – evt. sammen med lidt ekstra grønt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kål og pølser – genial hverdagsredning

Denne nemme opskrift på kål og pølser er sådan en feberredning i hverdagen. Man står der sidst på dagen, klokken er blevet for mange, man har glemt at handle ind, ungerne er trætte og piver lidt og man begynder at få lidt sved på panden og overveje om man ikke bare skulle hente en omgang takeout.

Man kaster et sidste blik ind i køleskabet og ser at der ligger et par gode pølser. Og der var også den der halvtrætte rest hvidkål.

Ved du hvad? Vi laver sgu en omgang kål og pølser!

Og ved du hvad? Det var rigtig udmærket! Nogle gange kommer man langt med lidt.

*jeg brugte nogle grillpølser med tørsaltet bacon og purløg med 85% kød, der både er dansk, friland og øko. Jeg tror, Søren har købt dem i Irma.

Kål og pølser. Hurtig, nem og velsmagende aftensmad. Glutenfri, mælkefri og lowcarb/LCHF --> Madbanditten.dk

Mere nem familiemad?

Tag et kig på min nye bog MADGLAD, der er spækfyldt med lækre og nemme familievenlige retter. Du kan også hoppe direkte til bestilling og bestille dit eksemplar til levering lige HER (reklamelink til saxo.com)

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Kål og pølser”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Lækkert det skal prøves, elsker kål. Men jeg tænker på, jeg er nemlig meget ny på lchf. Hvad sker der med kroppen når man en gang i mellem “synder” og spiser en eller to hvedeboller eller lidt Chips. Tager man så på med det samme? Ødelægger man ens system, og er det nemt at komme i ketose igen?

  Svar
 2. I Tyskland bliver den nok ikke serveret med karry, men da du ikke havde gode, tyske pølser, er den ekstra smag nok en god idé ☺.

  Svar