Just add bacon…


Bacon kan give et løft til mange retter, og hvis jeg tænker mig om, kan jeg ikke finde mange retter, som ikke kunne have gavn af at blive peppet lidt op med bacon. Meeeen… nu er bacon måske nok ikke verdens mest nyttige fødevare, så det er nok fint nok, at man ikke tilsætter den til al sin mad.

Men i aften skulle der bacon i aftensmaden, koste hvad det ville. For jeg var i køkkenet og lavede mad fra bunden for første gang i en uge eller lign. Jeg var nærmest abstinenspræget af at få lov at kokkere lidt. Og det kom der et dejligt, comfy-agtigt aftensmåltid ud af, og det var lige, hvad vi trængte til efter en hæsblæsende arbejdsuge.

Laksefileter med en hurtig pande bestående af bacon, champignon, porre, spidskål, hvidløg og den nye laktosefri piskefløde fra Arla. Velbekomme!

Skal der lækker sommermad på tallerkenen?

Med min Keto Madplan Sommer sørger jeg for, at du får nem og sommerlig aftensmad på bordet, uden at du skal stå i køkkenet i timevis.

Du sparer tid, penge og kalorier, fordi du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider.

Få fingrene i madplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Just add bacon…”

Skriv en kommentar