+ Julespecial podcast

Her får du 40 minutters fri og ærlig tale med mig om at være Low Carber i en julemåned fyldt med sukkersøde fristelser og om, hvordan vi kommer bedst igennem måneden uden at føle, at alt det gode arbejde fra året tabes på gulvet.

Er du endnu ikke medlem af MadbandittenPLUS kan du prøve det i 7 dage. Udover denne julespecial podcast (og alle de andre podcasts) får du adgang til madplaner, favoritopskrifter, energiberegninger og meget mere.

I afsnittet taler jeg om disse ting:

  • hvorfor julen er den perfekte storm af triggere og hvilken indflydelse det har på vores impulskontrol
  • forskellige strategier med udgangspunkt i DIG og dit liv til at komme igennem december måned med den grad af fleksibilitet og frihed, du foretrækker
  • hvad jeg selv gør i december og juledagene
  • hvordan man bedst slipper afsted med at spise kulhydrater og drikke alkohol, hvis man en længere periode har spist Keto
  • praktiske tips du kan bruge som en slags 'damage control' i julemåneden
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere