+ Julemadplan med indkøbsliste

Juletiden og december er ikke altid den sjoveste tid for os Low Carb'ere men at vide at vi er mange, der kæmper med de samme ting, kan nogle gange være en hjælp.

Her får du som PLUS-medlem en julemadplan med skønne vinter-opskrifter til 5 dage, samt én ekstra bonus-opskrift. Til madplanen følger også en indkøbsliste, så du nemt kan handle aftensmaden til hele ugen.

Er du endnu ikke medlem af MadbandittenPLUS kan du prøve det i 7 dage. Udover denne madplan til julen får du adgang til madplaner, favoritopskrifter, podcast, energiberegninger og meget mere.

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere