Julehygge på Low Carb


Har du inviteret til julehygge eller juleklip og vil du gerne undgå for mange kulhydrater, får du her idéer og inspiration til at holde julehygge på Low Carb-måden. Det kan nemlig godt lade sig gøre.

Skab en ny juletradition

Fordi julen er så traditionstung, bliver tankerækken tit sådan, at man er ‘nødt til at gøre sådan og sådan, for det plejer vi’. Men sagen er, at det står dig fuldstændig frit for at starte en ny tradition. Der er ingenting, der behøver være som det plejer og hvis du ønsker dig et andet resultat end det, du plejer at få, kan du være nødt til at gøre noget andet end du plejer.

Samtidig vil jeg gerne minde om at det er helt ok at have ting på bordet eller på menuen, som du selv fravælger. Du kan fint servere både almindelige æbleskiver og Low Carb æbleskiver. Du kan have både sukker-syltetøj og sukkerfri bærsylt på bordet og du kan sagtens have skåle med både pebernødder og brunkager til gæsterne, uden at du selv behøver spise dem.

For at imødekomme at impulskontrollen kan være lidt presset, sender du eventuelle rester af kulhydratrige ting hjem med dine gæster eller smider dem i skraldespanden. Ja, madspilds-entusiaster, det sagde jeg faktisk lige. Du er ikke en skraldespand. Smid dem i den ægte skraldespand eller giv dem til nogen, der gerne vil spise dem.

Idéer til Low Carb julehygge

Herunder finder du lidt inspiration til hvad du kan servere til Low Carb julehygge.

Lav julehyggen om til julebrunch

En anden super idé er også at gøre noget helt andet. Ofte er det nemmere at starte noget nyt op end at prøve at lave erstatninger af det, folk plejer at spise. Jeg har tit inviteret til julebrunch i stedet. Det er en fin måde at rykke et sukkersødt arrangement over på noget, hvor man i stedet spiser rigtig mad. Der kan være mange kalorier og kulhydrater at spare på den måde og jeg har aldrig fået en eneste klage over at være inviteret til julebrunch i stedet for julehygge.

Se forslag til julebrunch her >>

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Julehygge på Low Carb”

Skriv en kommentar