Julefrokost menu


Måske er du så heldig at skulle til julefrokost i år, eller selv holde en for venner eller familie. Jeg er godt nok ikke det store julemenneske, men lige netop julefrokosten plejer at være min favorit-juletradition.

Tidligere var december måned den måned på året, hvor jeg syntes, det var mest kedeligt at arbejde i en enmandsvirksomhed. Det er der heldigvis lavet om på efter Anne er blevet ansat, så nu kan jeg invitere til en lækker julefrokost, for alle Madbandittens medarbejdere.

Julefrokost opskrifter

Hvis du er så heldig at skulle til julefrokost af sammenskudstypen eller holde en selv, får du her en række gode forslag til, hvad du kan lave.

Det var lige før, det er svært at vælge! Jeg har nemlig efterhånden virkelig mange lækre opskrifter til julefrokost. Både de helt traditionelle retter og de lidt mere moderne. Derudover har jeg valgt nogle retter, både til det kolde julefrokostbord og det lune bord.

Hvis du skal til sammenskuds-julefrokost er det altid en hjælp hvis man ved, hvad der normalt mangler på julefrokostbordet. Hvis man ved, at de andre altid tager brød med, kommer jeg ofte med en kødret fx mørbrad à la crème. Hvis jeg ved, at menuen i forvejen er kødtung, kommer jeg med grøntsager. Er det det store kolde bord, kommer jeg med kernebrødet.

Se flere juleopskrifter her: Juleopskrifter

Mangler du opskrifter til både julemiddagen samt på søde sager, konfekt og bagværk? Du finder det hele i e-bogen Madbandittens populære juleopskrifter. Opskrifterne er samlet i en PDF som du får tilsendt på mail i et lækkert printvenligt hæfte – lige til at tage med i køkkenet, når der skal laves julemad eller søde sager.

Idéer til julefrokosten

Se alle julefrokost retter her:

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Julefrokost menu”

 1. Søde Jane,

  Jeg er faktisk ved at samle en gruppe af seje damer, der alle er deres egen enmands-hær, jobwise.
  Netop for at kunne få nogle af de “klassiske” arbejdspladsting, der er sjove og som man mangler, når man er alene. Fx en julefrokost, fredagsbar og en sommerfest.

  Vil du være med?

  Så kan vi to altid lægge ud med en to-damers-julefrokost i år? :-D

  Svar
  • Det vil jeg gerne! Og da nytårsforsættet for næste år er at turde lidt mere, kan det også være, jeg rent faktisk møder op ;-)

   I år kan jeg ikke nå det. Vi rejser langt væk fra kulde og dansk jul lige om lidt :)

   Svar