Julefrokost menu


Måske er du så heldig at skulle til julefrokost i år, eller selv holde en for venner eller familie. Jeg er godt nok ikke det store julemenneske, men lige netop julefrokosten plejer at være min favorit-juletradition.

Tidligere var december måned den måned på året, hvor jeg syntes, det var mest kedeligt at arbejde i en enmandsvirksomhed. Det er der heldigvis lavet om på efter Anne er blevet ansat, så nu kan jeg invitere til en lækker julefrokost, for alle Madbandittens medarbejdere.

Julefrokost opskrifter

Hvis du er så heldig at skulle til julefrokost af sammenskudstypen eller holde en selv, får du her en række gode forslag til, hvad du kan lave.

Det var lige før, det er svært at vælge! Jeg har nemlig efterhånden virkelig mange lækre opskrifter til julefrokost. Både de helt traditionelle retter og de lidt mere moderne. Derudover har jeg valgt nogle retter, både til det kolde julefrokostbord og det lune bord.

Hvis du skal til sammenskuds-julefrokost er det altid en hjælp hvis man ved, hvad der normalt mangler på julefrokostbordet. Hvis man ved, at de andre altid tager brød med, kommer jeg ofte med en kødret fx mørbrad à la crème. Hvis jeg ved, at menuen i forvejen er kødtung, kommer jeg med grøntsager. Er det det store kolde bord, kommer jeg med kernebrødet.

Se flere juleopskrifter her: Juleopskrifter

Mangler du opskrifter til både julemiddagen samt på søde sager, konfekt og bagværk? Du finder det hele i e-bogen Madbandittens populære juleopskrifter. Opskrifterne er samlet i en PDF som du får tilsendt på mail i et lækkert printvenligt hæfte – lige til at tage med i køkkenet, når der skal laves julemad eller søde sager.

Idéer til julefrokosten

Se alle julefrokost retter her:

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Lise Pedersen - vægttab på 50 kg med LCHF som hun har holdt i 2 år testimonial keto kostplan

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Julefrokost menu”

Skriv en kommentar

 1. Søde Jane,

  Jeg er faktisk ved at samle en gruppe af seje damer, der alle er deres egen enmands-hær, jobwise.
  Netop for at kunne få nogle af de “klassiske” arbejdspladsting, der er sjove og som man mangler, når man er alene. Fx en julefrokost, fredagsbar og en sommerfest.

  Vil du være med?

  Så kan vi to altid lægge ud med en to-damers-julefrokost i år? :-D

  Svar
  • Det vil jeg gerne! Og da nytårsforsættet for næste år er at turde lidt mere, kan det også være, jeg rent faktisk møder op ;-)

   I år kan jeg ikke nå det. Vi rejser langt væk fra kulde og dansk jul lige om lidt :)

   Svar