Jordbærtrøfler med chokolade


Når jeg laver opskrifter til mine bøger, er konkurrencen hård. Kun det allerbedste kommer med, og det betyder, at der også er opskrifter, der ikke når spærregrænsen, om man vil. Denne er en af dem.

Det er selvfølgelig lidt usportsligt at dele opskrifter på noget, man ikke er helt tilfreds med, men nu får I den alligevel. Og så kan vi jo sige, at der er frit spil for at forfine den.

jordbærtrøfler sukkerfrie

Jordbærtrøfler med chokolade

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 stk
|
50 minutter

Ingredienser

DRYS

Sådan gør du

 • Skær jordbær i skiver og blend dem til mos.
 • Smelt creamed coconut i en kasserolle og lad afkøle.
 • Blend nu jordbærmos, creamed coconut, kokosolie, vaniljepulver og SukrinMelis godt sammen. Hæld toppene i små muffinforme og sæt dem i fryseren, til de er helt hårde.
 • Smelt chokolade i vandbad og dyp forsigtigt de frosne jordbærtrøfler heri ved hjælp af to gafler.
 • Sæt dem tilbage på bagepapiret. Lad dem stivne i køleskab. Server jordbærtrøflerne direkte fra køleskab.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jordbærtrøfler – lille sukkerfri hapser til lækkersulten

Meningen med disse var at lave en “hverdagsgodte”, som man ville kunne nappe, hvis man fik lyst til lidt sødt. Efter min mening var kokossmagen lidt for gennemtrængende, så mit bud vil være, at det skal erstattes af en art mejeriprodukt. Måske mascarpone kunne være lækkert. Men så tror jeg, det skal være jordbær-is-trøfler.

Fedtindholdet i disse er pænt højt og kulhydratindholdet pænt lavt. Det gør dem til en lille fedt-hapser, der kan tage den værste lækkersult. Er dit mål vægttab, skal der dog ikke hapses mange, før dit kalorieunderskud er pist væk. Så brug dem med omtanke :)

jordbærtrøfler sukkerfrie

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “Jordbærtrøfler med chokolade”

 1. De ser lækre ud – hvordan mon det ville fungere med en panna cotta i stil med den lækre opskrift med Panna Cotta med mangolåg som du havde med i din første bog. Jeg tænker piskefløde, jordbær, sukrinmelis og husblas stivner i en isterningebakke og så dyppet i en let afkølet smeltet mørk chokolade. Tror du det ville fungere eller bliver husblassen ødelagt af varmen fra chokoladen?

  Svar
 2. Man kunne formentlig varme mascarpone og jordbær op og tilsætte en teskefuld agar-agar, så det stivner. Det har jeg haft held med, da jeg havde bagt en kage, der skulle mascarponecreme på, hvor jeg var kommet til at bruge mascarpone, der havde været frosset ned. Det blev klumpet og grynet, så jeg varmede det op, tilsatte agar-agar og hældte det oven på kagebunden i formen, da massen var blevet lunken (inden den stivnede). Det fik en god cheesecake-agtig konsistens :)

  Svar
   • Nu er forsøget gjort. Det blev til lækre godbidder. Brugte dog 200 g mascarpone og en pose frosne hindbær, som blev varmet op og smagt til med Sukrin Gold og vaniljepulver og derefter tilsat en teske agar-agar. Så kom det i fryseren i silikoneforme og blev hurtigt overtrukket med chokolade, da det var frossent.
    Chokoladen fik et fint knæk og fyldet var noget flydende, men måske sætter det sig, nu hvor de er kommet i køleskabet…? Lækre var de i hvert fald

    Svar
 3. Jeg tænker absolut at prøve at erstatte med mascarponen eller cremefraiche 38% måske…

  Tænker at prøve med de hjemmeavlede jordbær fra fryseren (kogt, blendet og afkølet) og kokossukker i stedet for sukrin da jeg ikke kan tåle det…

  Svar
 4. Umm, den vil jeg prøve. Jeg synes det er skønt med sanck/lækkert uden mel/mælk/æg, så jeg vil eksperimentere med kakaosmør og cashewnødde/mandel mel, så hører du nærmere :-)

  Svar