Jordbærsmoothie


En kold jordbærsmoothie kan være et dejligt forfriskende indslag om sommeren, og det lader til, at vi går en varm tid i møde.

Jordbærsmoothie

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend alle ingredienserne.
 • Hæld i glas og server.
 • Ja, det var det ;-)

Noter

For ekstra sødme kan du tilsætte en halv banan. Jeg valgte den fra for at holde kulhydratindholdet nede.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Appetitten ryger hurtigt, når temperaturen stiger, og det kan derfor være rart med noget koldt, der stadig mætter og giver energi, men som lander let i maven.

Jeg er ikke den store smoothiedrikker, men jeg drikker resterne af Vegas engang imellem.

Her om sommeren, kan jeg også finde på at bruge den om morgenen inden træning, hvis jeg har brug for at få lidt i maven. Du finder alle mine opskrifter på greenies og smoothies her.

Mælkefri smoothie med jordbær

Denne jordbærsmoothie er lavet med kokosmælk og derfor naturligt mælkefri. Bryder du dig ikke om kokosmælk, kan du bruge fløde, evt. fortyndet med vand. Det giver samme dejlige konsistens og du får stadig energi fra fedt.

Mange vil gerne lave deres smoothies på fx mandeldrik, og leder man længe nok, findes der også nogle versioner, som ikke indeholder alt muligt skrammel, men til gengæld er de ofte helt fedtfrie (og ofte også næsten mandelfrie – haha!).

Men ved at bruge mandeldrik får du derved meget lidt energi indebords og du vil derfor have behov for at spise noget andet ved siden af. Det kan bringe dig højere op i kulhydratindtag, hvis det er et fokus.

Her har jeg fyldt energien ind i smoothien, fordi den er tænkt til at stå i stedet for et lille måltid.

Jeg har smagt denne jordbærsmoothie til med vaniljepulver og kardemomme men andre gode forslag kunne være at putte citronskal i. Det giver en utrolig lækker og dessertagtig smag eller måske lidt revet ingefær for en jordbærsmoothie med bid.

Æg… i smoothie?

Og ja, jeg har puttet æg i. Råt æg. Det kan fint udelades eller erstattes af højkvalitetsproteinpulver (uden kunstig sødning og andre underlige ting i). Eller også kan du jo spise et par kogte æg til.

Jordbærsmoothie - dejlig mælkefri opskrift på smoothie med jordbær

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Jordbærsmoothie”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg prøvede at lave med blot 1/3 avokado, 1/3 frosne jordbær, 1/3 (eller passende mængde) piskefløde og så 4 sødetabs. Det smagte ganske godt og mindede om dejlig frisk is. Men går den som LCHF?

  Svar
  • Hej per
   Det ved jeg ikke rigtigt. Eller jeg synes ikke rigtigt det er det rette spørgsmål at stille. Hvorvidt din kost ‘er LCHF’ afhænger af helheden og ikke om enkeltdele. Læs evt. mere HER.

   Svar
 2. Det lyder lækkert. Er det kokosmælk fra dåse der skal bruges? Og er det både “fløden” og “vandet”

  Svar
  • Ja det kan det fint være. Den, jeg bruger er dog i karton. Og ja, hele kokosmælken, dvs kokosfløden blandet med vandet???

   Svar