Jordbær-is med ingefær


Herhjemme vakler vi lidt mellem, om denne jordbær-is med ingefær er en dessert eller en morgenmadsopskrift. Så vi bruger den lidt til begge dele. Fx er den tit på bordet som morgenmad i weekenden, hvor ungerne synes, det er hyggeligt at få noget “specielt”.

Opskriften på Jordbær-is med ingefær er helt enkel og består primært af jordbær og kokosfløde og så lidt ingefær til at give den lidt kant. Ikke så mange dikkedarer der. Ingefær giver en virkelig dejlig syrlighed til jordbærrene, synes jeg.

Men synes du, ingefær bliver for voldsomt, kunne andre gode varianter være fx appelsin- eller citronskal, eller du kan eksperimentere med forskellige urter.

Mynte er altid dejligt sammen med jordbær, men det er basilikum også, selvom mange ikke lige forbinder den med det søde køkken. Men der gør den sig faktisk rigtig fint også.

Tip hermed videregivet!

Jordbær-is med ingefær. Sukkerfri og mælkefri opskrift, som kan bruges til både morgenmad og dessert. --> Madbanditten.dk

Jordbær-is med ingefær

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 min

Ingredienser

Toppings

Sådan gør du

 • Lad evt. de frosne jordbær tø en anelse op, før du starter. Evt. bare ved lige kort at overhælde dem med lidt lunt vand.
 • Hæld alle ingredienser i blenderen og blend sammen til en fast is. Jeg har både lavet denne i min Vitamix blender, som har sådan en blenderpind, så jeg kan røre i massen, samtidig med at den blender og med min Bamix stavblender. Begge dele gik fint.
 • Tilsæt ekstra væske (kokosmælk eller vand), hvis det går helt i hårdknude. Men kunsten er at tilsætte så lidt væske som muligt, for at du får en fast i i stedet for en drikbar smoothie (selvom denne også ville smage forrygende som smoothie.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Opskriften indeholder affiliate links. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Velbekomme!

Jordbær-is med ingefær

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Jordbær-is med ingefær”

 1. Hej Jane
  Har du haft held med at finde dåser/varianter uden de grimme hormonforstyrrende stoffer, som du kan dele? :) Jeg kender kun til Irmas som efter sigende skulle være uden nogen art af bisphenoler.

  Svar
  • Var det Tænk, der lavede en stor test af det fornyligt? Jeg hæftede mig kun ved at Irmas, som jeg bruger, gik fri – og hele Coops Änglamark-serie også, hvis jeg ikke husker forkert. Men derudover gik jeg ikke ind i det, må jeg indrømme. Kokosmælk er det eneste produkt, jeg bruger fra dåse, så mit dåseforbrug er generelt ret lavt…

   Svar
 2. Hej Jane, når du har lavet jordbær-isen, putter du den i fryseren, hvis du gør, hvor længe mener du at den kan holde??

  Svar