Jordbær-is med ingefær


Herhjemme vakler vi lidt mellem, om denne jordbær-is med ingefær er en dessert eller en morgenmadsopskrift. Så vi bruger den lidt til begge dele. Fx er den tit på bordet som morgenmad i weekenden, hvor ungerne synes, det er hyggeligt at få noget “specielt”.

Opskriften på Jordbær-is med ingefær er helt enkel og består primært af jordbær og kokosfløde og så lidt ingefær til at give den lidt kant. Ikke så mange dikkedarer der. Ingefær giver en virkelig dejlig syrlighed til jordbærrene, synes jeg.

Men synes du, ingefær bliver for voldsomt, kunne andre gode varianter være fx appelsin- eller citronskal, eller du kan eksperimentere med forskellige urter.

Mynte er altid dejligt sammen med jordbær, men det er basilikum også, selvom mange ikke lige forbinder den med det søde køkken. Men der gør den sig faktisk rigtig fint også.

Tip hermed videregivet!

Jordbær-is med ingefær. Sukkerfri og mælkefri opskrift, som kan bruges til både morgenmad og dessert. --> Madbanditten.dk

Jordbær-is med ingefær

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Toppings

Sådan gør du

 • Lad evt. de frosne jordbær tø en anelse op, før du starter. Evt. bare ved lige kort at overhælde dem med lidt lunt vand.
 • Hæld alle ingredienser i blenderen og blend sammen til en fast is. Jeg har både lavet denne i min Vitamix blender, som har sådan en blenderpind, så jeg kan røre i massen, samtidig med at den blender og med min Bamix stavblender. Begge dele gik fint.
 • Tilsæt ekstra væske (kokosmælk eller vand), hvis det går helt i hårdknude. Men kunsten er at tilsætte så lidt væske som muligt, for at du får en fast i i stedet for en drikbar smoothie (selvom denne også ville smage forrygende som smoothie.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Opskriften indeholder affiliate links. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Velbekomme!

Jordbær-is med ingefær

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Jordbær-is med ingefær”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  Har du haft held med at finde dåser/varianter uden de grimme hormonforstyrrende stoffer, som du kan dele? :) Jeg kender kun til Irmas som efter sigende skulle være uden nogen art af bisphenoler.

  Svar
  • Var det Tænk, der lavede en stor test af det fornyligt? Jeg hæftede mig kun ved at Irmas, som jeg bruger, gik fri – og hele Coops Änglamark-serie også, hvis jeg ikke husker forkert. Men derudover gik jeg ikke ind i det, må jeg indrømme. Kokosmælk er det eneste produkt, jeg bruger fra dåse, så mit dåseforbrug er generelt ret lavt…

   Svar
 2. Hej Jane, når du har lavet jordbær-isen, putter du den i fryseren, hvis du gør, hvor længe mener du at den kan holde??

  Svar