Jeg er blevet veganer…


I hvert fald hvis du spørger ALT for damerne i denne uge. De har nemlig byttet om på mit billede og på billedet af den veganske pige Luna i en artikelserie om “fanatiske” livsstile. Så hvis nu du sidder med bladet og bliver lidt nervøs for, om jeg skulle være gået all in på både navneskifte og veganisme, så er det altså ikke tilfældet.

Det er jo selvfølgelig rigtig uheldigt, at sådan en fejl sker, måske ikke mindst for Luna, som pludselig ser sit ansigt associeret med en kost fyldt med de animalske produkter, hun har valgt fra. ALT for damerne er selvfølgelig kede af fejlen, og i går da jeg kom hjem ventede der denne buket til mig.

Blomster

Jeg får ikke særligt tit blomster. Jeg er mere typen, man køber krydderurter til, så jeg er nem at imponere. Men hvis det ikke var, fordi jeg de sidste tre dage havde haft travlt med at lave mad fra morgen til aften for at tage de første billeder til LCHF året rundt, så kan det også godt være, jeg var blevet vred. Men nu står jeg jo med det ene ben på ferie, og vrede er virkelig den sidste følelse, jeg har lyst til skal dominere lige nu.

Og de staver fx mit navn rigtigt, og det er jeg rigtig glad for. Lidt forfængelig er man vel. Og som plaster på såret er der i tillægget til samme blad også hele 6 sider med opskrifter fra LCHF- Brød & Kager. Bl.a. får du opskriften på nogle virkelig lækre grove flutes og på de dejlige hindbærsnitter.

LCHF Brød & kager - AFDªç

Så lad os kalde det et PR-stunt. Ikke? Og så taler vi ikke mere om det.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Jeg er blevet veganer…”

Skriv en kommentar

 1. Ha-ha, synes nu det er værst for Luna… og den blomsterbuket ligner da noget fra redaktørens private have og ikke en fra en blomsterbutik, nuvel de ser flotte ud og dufter himmelsk… men selvfølgelig er der ikke råd til købebuket ,med alle de fejl, som åbenbart laves ;.)

  Svar
 2. De har da ordentlig holdt fri og hygget derinde i denne uge. Jeg så også at Rasmus Botoft og Manu Sareen var så heldige at have FULDSTÆNDIGT samme resultat af deres bootcamp. Flot.

  Svar
 3. PS. Jeg forstår ikke brugen af termen “fanatiske” livsstile. Det ville jeg faktisk hidse mig mere op over en en billedeforbytning. “Fanatisk” er utroligt negativt ladet og fordømmende, ikke sandt?

  Svar
  • Tjoh, jeg er egentligt stoppet med at hidse mig op over det. Jeg stiller mig egentlig mere uforstående overfor at medierne bliver ved med at lægge den vinkel på noget, der bliver hverdag og livsstil for flere og flere…

   Svar
 4. Sjovt, jeg kender 3 kvinder, som har været med i lignende artikler i ALT for damerne – billederne af kvinderne i ALLE 3 serier var byttet om… De må bruge mange penge på blomster ;)

  Svar
 5. Hehe, bare rolig… Selv mig, der også er veganer, synes da det er lidt morsomt. Sådan en uheldig fejl kan man da da ikke andet end at smile over. Det er da go’ humor… (y)

  Svar
 6. Hmmm jeg synes at teksten på billedet nederst til venstre er lidt uheldig og får det til at se ud som om at man kan spise løs af brød, når man er på kur… Og det at kalde LCHF for en kur er så endnu mere uheldigt. Men at jeg har de holdninger, ved de som deltager på LCHF-forum sikkert allerede.

  Ellers er det da en meget sjov fejl, som Alt for damerne har lavet og jeg overvejer næsten at købe bladet, alene for at se om der ud for Luna’s billede står: “Dyr skal ædes!” :D

  Svar
 7. lidt komisk Jane, at det faktisk er min grandkusine du er blevet blandet rundt med… Den “fanatiske” madverden er lille ;) hilsen Lørna

  Svar
 8. Heeey, du er lige blevet 6 år yngre og har fået en navn, som er en numerolog værdigt. What’s not to like?
  Kh. K

  Svar