Jeg elsker lørdag…


Lørdag er min yndlingsdag. Jeg elsker lørdage. Ungerne står som regel op mellem 6.30 og 7.30 og går ned i stuen og ser morgenfjernsyn, imens de voksne napper sig en times tid mere på øjet. Jeg har længe syntes, at det der med at sove længe var totalt spild af tid – man er vel A-menneske – men jeg begynder at få smag for det. Så spiser vi morgenmad sammen og sidder og hænger over den længe. Og så er lørdag løbedag. Det er den eneste dag på ugen, hvor jeg (med garanti) løber, og jeg kan glæde mig hele ugen til det. Særligt efter skinnebensbetændelsen har holdt mig tilbage i månedsvis. I dag var benene gode og lette, og skinnebenet mærkede jeg næsten ikke, om end jeg troede jeg skulle dø, inden jeg nåede tilbage til matriklen. Min løbeform i øjeblikket rækker kun til at løbe 5 km, men turen, jeg løber er 7, så de sidste kilometer er lidt drøje. Men vejret var perfekt, og musikken var god, og så klarer man det jo altid alligevel. De sidste 500 m kanaliserede jeg al min energi til at tage to spurter, hvor jeg løb med lange skridt og store svingninger i armene for fremdrift. Det er jo lige, så man brækker sig bagefter, men så overvældes man i stedet af et mindre endorfinrush, og det er altså ret fedt. Virkelig.

Frokosten blev en lækker kyllingesalat med bacon. Kyllingesalaten blev lavet helt simpelt af en rest kylling skåret i tern og blandet med bearnaisemayoen, som altså virkelig kan anbefales. Et par skiver bacon, lidt spinat, tomat og blomkål, og så var jeg mæt og glad.

Resten af dagen går nærmest med logistik. Ungerne skal til hver sin fødselsdag på forskellige tidspunkter, så vi  skal aflevere kl. 10 og kl. 11 og hente kl. 13 og kl. 15. Så gik der jo også lissom en dag med det. Jeg vil dog se, om jeg ikke kan nå en tur i Urtehuset og få hamstret noget fiskeolie, som jeg er løbet tør for. I morgen venter endnu en fødselsdag, inden jeg drager mod det jyske for at hygge med gode veninder og være klar til kundemøde mandag morgen.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Jeg elsker lørdag…”

Skriv en kommentar