Italiensk krydderiblanding


Italiensk krydderiblanding består af krydderiene oregano, basilikum, timian, rosmarin og hvidløg samt smagsforstærkerne salt og friskkværnet peber.

Italiensk krydderiblanding

Italiensk krydderiblanding

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 lille glas
|
5 minutter

Ingredienser

  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk tørret basilikum
  • 0,5 spsk tørret timian
  • 0,5 spsk hvidløgspulver
  • 0,5 spsk tørret rosmarin
  • 1 spsk havsalt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Bland alle krydderierne sammen og kom krydderiblandingen i en lufttæt beholder.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Krydderi til din indre italienske mamma

Blandingen er inspireret af en krydderiblanding, som jeg engang købte, der hed “Italiensk mamma”. Og den italienske krydderiblanding kan stort set også bruges til alle de retter, som du lige kan forestille dig en “italiensk mamma” vil lave. Både lasagne, Melanzane alla parmigiana, pizza med kødboller og chili, bolognese eller hjemmelavet tomatsauce.

Du kan sagtens vælge at udvide din italienske krydderiblanding med andre italienske krydderier som fx. basilikum, salvie og chili (Peberoncino). Jeg synes dog ikke tørret basilikum smager af noget som helst (måske har jeg bare været uheldig?) så jeg foretrækker at tilføje frisk basilikum fra krydderurten i min vindueskarm.

Andre krydderiblandinger

Det er genialt at lave sine egne krydderiblandinger. På den måde kan du sammensætte blandingen, præcis sådan som dine smagsløg foretrækker det. Derfor har jeg også efterhånden en del opskrifter på krydderiblandinger fx Garam Masala krydderi, Ras el hanout, Rogan Josh, Græsk krydderiblanding, BBQ krydderi og Cajun krydderi.

Særligt er det de lidt mere sjældne krydderiblandinger jeg selv blander. Både fordi de kan være svære at finde, i et almindeligt supermarked men også fordi de kan være virkelig dyre at anskaffe sig. Jeg har tilgode at lave en god karry, den må jeg kaste mig over næste gang.

Italiensk krydderi

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Italiensk krydderiblanding”