Italiensk focaccia


Italiensk focaccia er det perfekte gæstebrød. Dog desværre ikke spor Low Carb i denne version. Men det hænder, at jeg bager brød til de andre i husstanden, som stadig sætter pris på et godt hjemmebagt hvedebrød, selvom jeg har problemer med gluten og kulhydraterne. Dette er et rigtigt gæstebrød. Lækkert og svampet uden at være for olieret

italiensk foccacia

Italiensk Focaccia

Føj til favoritter Udskriv Pin
16 personer
|
3 timer

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 5 dl lunt vand
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk akaciehonning
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g grahamsmel
  • 100 g durummel
  • 300 g hvedemel

Sådan gør du

  • Rør gær ud i vandet og tilsæt salt, honning, olie og mel. Dejen er meget klistret.
  • Lad dejen hæve i skålen i en times tid eller to.
  • Slå den klistrede dej ned med en træske og hæld den over i en bradepande beklædt med bagepapir.
  • Hæld lidt olivenolie ud over og fedt den rundt med fingrene, så den dækker.
  • Drys med groft salt (jeg foretrækker maldon), krydderier eller urter. Jeg brugte rosmarin sidst jeg bagte det, både tørret og frisk, men timian, oregano og andre ville også kunne bruges.
  • Sæt bradepanden i en kold ovn, som indstilles på 200 grader. I min ovn tager det 45 min. før brødet er færdigt, men det kan jo afhænge af type.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Focaccia i Low Carb-version

Måske er det for usportsligt at bringe en opskrift på italiensk focaccia på en Low Carb-blog, men jeg har selvfølgelig også en Low Carb-opskrift.

Jeg kan ligeså godt sige, at det ikke er det samme men hvis man gerne vil holde sig Low Carb og stadig gerne spise et stykke brød, er det faktisk udmærket. Prøv det selv her: Low Carb foccacia

Prøv også den lækre madbrød med salt og urter.

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Italiensk focaccia”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?