Invitation til bogreception


Der er nu 23 dage til min bog MÆT & SLANK med LCHF udkommer. Det er jo lige om lidt!

Som du måske husker, havde jeg lidt… ehreeem… udfordringer med Post Danmark sidste år i april, da SPIS DIG MÆT & GLAD udkom. Det spektakel ser jeg ingen grund til at gentage. I år vil jeg gerne sikre mig , at den længe ventede udgivelsesdag bliver en glædelig dag fyldt med bobler og glade mennesker, og derfor vil jeg gerne invitere dig (ja, dig!) til en lille bogreception, hvor du kan skåle med forfatteren og købe en signeret bog.

Det hele foregår på udgivelsesdatoen torsdag d. 30 januar på CUBE Bar, som ligger på Vesterbrogade 11B i København. Det vil være en slags åbent hus, hvor jeg vil være fra kl. 14-19, og du kan kigge forbi, når det passer dig. Det er klart, at jo tidligere du kommer, jo større er chancen for, at jeg er ædru, og jo pænere bliver signaturen i din bog! Ej pjat, jeg skal nok holde mig sober! Ses vi?

Skal vi lige tage detaljerne en gang til!

invitation til bogreception

Det ville være en stor hjælp, hvis du ville give et lille prej på denne FB-begivenhed! Ikke noget bindende. Bare så jeg ved, om jeg skal købe 20 eller 200 bøger!

Jeg håber, vi ses!

mæt & slank med LCHF

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

45 kommentarer til “Invitation til bogreception”

Skriv en kommentar

 1. Jeg vil gerne have fingrene i din nye bog – jeg har også meldt mig til på Facebook :)
  Glæder mig til at møde dig!

  Svar
 2. Jeg er bosat på Sydfyn og går jo i skole, men er det ikke det fravær er til for? (;
  Tror min stressprocent vil have godt af det, og jeg glæder mig!

  Svar
 3. Ååhh det gad jeg godt! Men sidder desværre for langt væk. Håber du får en fantastisk dag. Tror jeg i stedet vil fejre din bog med et glas bobler, når mit forudbestilte eksemplar kommer med posten og sende dig en varm tanke! :-)
  Mange hilsner,
  Lena

  Svar
 4. Kære Jane sidder og smiler har fluks kørt kortet og forestillet BOGEN, da jeg er længe på job om torsdagen kan jeg desvære ikke komme til bog og bobler… Meeen tænker også det ville blive overvældende a møde berømtheden, der er jo nærmest dømt ny heltinde der. ;-) så sejt. Tak for dig, og håber det blir en dejlig dag for dig.
  Mange varme tanker og skål i salvie fløde sauce mums

  Svar
 5. Jeg vil smadder gerne med, men som flere andre, bor jeg i det mørke Jylland. Uanset hvad, så skal jeg have fingre i den nye bog :-)
  Og.
  Lisbeth

  Svar
 6. Ville gerne møde dig Jane, men grundet flytning har jeg ikke råd til en flybillet hjem til DK. :( Det må blive bog nummer 3 i stedet for ;P
  Tak for links til hvor vi kan købe og samtidig støtte dig :)

  Svar