Invitation til bogreception af LCHF året rundt


Har du også spekuleret på, hvad du skal lave på ÅRETS ALLERKEDELIGSTE MANDAG, nemlig mandag d. 5. januar? Så har jeg en idé: Du skal til boglancering af LCHF Året Rundt.

Til boglanceringen er der selvfølgelig mulighed for at købe en signeret bog eller slet og ret skåle med forfatteren og måske nappe en lille bid mad.

Det hele foregår på Cube Bar på Vesterbrogade 11B fra kl. 16-18, og jeg håber, du har lyst til at droppe forbi og sige hej!

Meld dig rigtig gerne til via FB-invitationen, så jeg har en fornemmelse af, hvor mange vi bliver. Invitationen finder du lige her: INVITATION TIL BOGLANCERING PÅ LCHF ÅRET RUNDT.

LCHF året rundt

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Invitation til bogreception af LCHF året rundt”

Skriv en kommentar

 1. Fed idé med boglanceringen – måske bare et dårligt tidspunkt. Ville i hvert fald have elsket at give den bog til min veninde i julegave….

  Svar
 2. Min første tanke, desværre, er at endnu engang foregår alt det fede i KBH. Dog udenfor arbejdstiden. Jubiii. Synes efterhånden at alt foregår når jeg sidder her på min pind.

  Go’ lancering, Jane. Håber den bliver som du ønsker den. Jeg ville gerne være kommet med. Men studie og KBH er ikke lige noget der altid matcher.

  Men jeg køber din bog i januar og så må jeg tage stakken med en dag, hvor jeg kan få en autokrasser.

  PS Er HELT pjattet med dig nye billede, hvor du har ryggen til og kigger i din mobil…

  Svar
 3. Jeg har netop booket ‘migtid’ i KBH d. 5. + 6. jan. og nøj, hvor jeg glæder mig til at se dig på en kold januar mandag :)
  Årh, det der FB – kan du ikke bare skrive mig på (som en selvfølge vel næsten).
  Ha’ en dejlig tirsdag!
  KH
  – frk. sveske

  Svar