Interview og photoshoot


Hvor selvoptaget er man lige, hvis man laver et interview med sig selv?

Okay, ret skal være ret. Jeg havde brug for at opdatere præsentationsteksten her på siden, så forlagets pressefolk har noget at henvise til, og da jeg også har haft fornøjelsen af at give et interview eller to, tog jeg udgangspunkt i det. Og det var måske også på tide. Teksten stammede tilbage fra bloggens start i februar 2011, og der er jo løbet noget vand i åen siden.  Vil du læse det? Du finder det her bag komfuret.

I dag skal jeg overskride grænser. Jeg skal nemlig fotograferes – af ham her – og jeg bryder mig virkelig ikke om at blive fotograferet. Og da slet ikke i sommertøj i december. Og jeg har stadig ikke fundet ud af, hvad jeg skal have på, hvilket begynder at være lidt kritisk. Sagen er, at jeg interesserer mig for mad. Ikke tøj. Og at min sommergarderobe mest består af stormønstrede kjoler, jeg har købt i en thailandsk strandbutik for en 20’er.

Og hvem har overhovedet lyst til at blive fotograferet i december måned, hvor vintertrætheden er trådt ind med al sin bleghed? Jeg blev så glad, da jeg så produktionsplanen for bogen, hvoraf det fremgik, at vi havde havde skemalagt photoshoot lige efter min ferie til Thailand. Genialt! Så kunne jeg stå der med lysebrun hud, solbleget hår og et afslappet blik i øjnene efter to uger med ro og harmoni og sand mellem tæerne og thaimassage. Men så skete der en hel masse, og vi var nødt til at få skudt nogle billeder i en fart. Og så blev portrætdelen rykket frem. Til i dag.

Faktisk vil jeg hellere tale til en stor forsamling, end jeg vil fotograferes. Det virker ulogisk.

Jeg ved godt, at det er en åndsvag ting at være bange for. Der er jo fx aldrig nogen, der er døde af at blive fotograferet, og det burde måske sætte det lidt i perspektiv. Så jeg trækker vejret helt ned i maven og tager det med som et skridt på vejen. Og så håber jeg,  han er dygtig – i Photoshop. Og at der er bobler.

Så der bliver ikke mere fra mig i dag. Følg med på Instagram, hvis du vil med en tur i fotostudiet!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Interview og photoshoot”

Skriv en kommentar

 1. Der er bare nogle ting man ikke kan lide… men du overlevede? Måske du skulle overveje en stylist næste gang til at vælge tøj og skjule de blå læber?

  Svar
 2. Pøj pøj med fotograferingen :) -en dygtig fotograf og lidt solskinspudder kan få alle til at ligne de står i Thailands sol og nyder livet!

  Svar
 3. Jeg kan godt forstå, du ikke kan lide at blive fotograferet. Jeg synes, det er SÅ træls at jeg slet ikke ligner mig, sådan som jeg synes, jeg ser ud, når jeg ser mig på billeder. Men jeg har også fundet ud af, at hvis fotografen er dygtig nok, så kan han fange de der nanosekunder, hvor jeg ikke er helt stivnet og forkrampet og så ender det med at jeg faktisk gerne vil vise billederne frem. Jeg håber, du får sådan en oplevelse idag, for du er en rigtig fin eksponent for det, du gør. Og du ligner et rigtigt menneske, så jeg synes, det er vigtigt, at vi får lov at se dig i bogen. Mvh Jytte

  Svar
 4. Er du sikker på, at der ikke er nogen, der er døde af at blive fotograferet? Jeg har været tæt på! Men jeg klarede den – iført absurd stramt tøj og en ærgerlig frisure. Og jeg er her endnu… men det gjorde ondt. Både at få taget billedet og se det i bladet bagefter.
  Er sikker på, at du klarer det bedre, men sender dig gode tanker på vejen til fotografen. Og så glæder jeg mig til at se billedet i din bog. Det er SÅ spændende!

  Svar
  • Åh nej, det lyder ikke godt. :(

   Disse er faktisk bare midlertidige billeder til salgskataloger og presse. De rigtige tager vi efter Thailand – med et afslappet blik i øjnene ;-)

   Svar
 5. Du er bare så sej Jane, og giver så meget til andre ved at turde vise de sider af dig selv der måske ikke er dem du er mest stolt af! Tror billederne bliver fantastiske!

  Svar