Ingen lyst til mad – WTF?


Jeg har ingen lyst til mad i øjeblikket, og jeg har endnu mindre lyst til at lave det. Hvad sker der lige for det? Mine to yndlingsbeskæftigelser: at spise og at lave mad.

Allerhelst ville jeg leve af nødder, måske en bid ost, lidt pølse og lidt yoghurt. Bare noget der ikke kræver tilberedelse, og som stiller sulten. For appetitten fejler ingenting, der er bare ikke noget, jeg har lyst til at spise. Grøntsager har jeg decideret ulyst til, og jeg prøver derfor i stedet at få lavet nogle sunde juices, så det ikke går helt op i hat og briller.

I går fik jeg dog lavet lidt grønt som tilbehør til det svinekød, der var på menuen, som jeg slet ikke havde lyst til. I farten ristede jeg lidt solsikkekerner med salt og paprika og det var faktisk det eneste fra det måltid, som smagte mig. Men salaten var flot og sommeragtig og fortjener at blive vist.

I aften skal jeg lave noget med kylling og kokosmælk. Tror jeg. Det bliver næppe det helt store.

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
  • e-bog med julens salater
  • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
  • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
  • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Ingen lyst til mad – WTF?”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane. Ved du hvorfor du havde det sådan? :) det er nemlig lige præcis sådan jeg har lige for tiden. Har ikke lyst til at spise, så snacker bare lidt og drikker et par latter. Er ellers også madglad :D

    Svar