I går var der indpakket rødspætte på menuen. Egentlig skulle vi have haft fiskefileter. Fiskefileter kan laves glutenfrie ved at vende dem i groft majsmel i stedet for rugmel eller sesamfrø.
Jeg glædede mig som et lille barn til fiskefileter med hjemmerørt remoulade, men jeg må være mere end almindelig glemsom i øjeblikket, for da det kom til madlavningen, så jeg, at jeg både var løbet tør for den gode, hjemmerørte remoulade og for majsmelet. Og så var tiden knap og så blev jeg børnefornærmet, og så kunne det hele lissom være ligemeget. Hrmf!
Ingredienser
- 300 g rødspættefileter
- 1 squash skåret i tern
- 1 rød peberfrugt skåret i tern
- 60 g oliven
- 40 g hvidløgssmør
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 180 grader.
- Læg rødspættefileterne i en eller to pakker af staniol eller bagepapir og fordel grøntsager og hvidløgssmør ovenpå.
- Bag pakkerne i ovnen i ca. 25 minutter.
- Åbn, server og spis.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Nå.
Men familien var jo blevet lovet fiskefileter, så det fik de, og jeg måtte finde på noget andet til mig selv. Jeg valgte at lave min rødspætte i ovnen indpakket i staniol sammen med squash, rød peber, oliven og en god klat af Thises lækre hvidløgssmør. Og det blev simpelthen overraskende godt. Mild fisk og grønt i hvidløgssmør- Uhm..
Her rygende ud af ovnen:
Og her væltet ud på en tallerken:
0 kommentarer til “Indpakket rødspætte”