Indisk simremad med lækre toppings


Indisk simremad er bare så nemt og lækkert og det falder altid i smag hos hele familien. Måske mest fordi der er så mange lækre toppings.

Her midt i al snakken om usle fedtstoffer – og tak for al jeres fantastiske feedback – er det vist på tide at bringe en opskrift på en lækker simre-ret med fuldfed creme fraîche (38 % selvfølgelig). Ikke noget Milda 4 % erstatningsprodukt her. Never!

Nogle dage har man brug for comfyfood, og her er indisk simremad genialt. Varme, cremede saucer med aromatiske krydderier, som er gode at varme sig på, når temperaturen falder, eller bare når man har brug for lidt varmende mad. Jeg har aldrig været i Indien, og jeg har faktisk også kun ganske få gange spist indisk mad, men det hænder, at jeg laver det selv efter bedste evne.

Forleden havde jeg et par pakker hakket oksekød, som jeg gerne ville lave noget af, som både kunne blive til aftensmad og til et par frokoster efterfølgende. Jeg tog udgangspunkt i opskriften på en hurtig indisk lammeret, som jeg fandt… øøøhm.. på min egen blog, og den var da virkelig helt fortrinlig, selv med oksekød, hvis jeg skal sige det selv. Jeg synes, det er lidt vanskeligt at angive præcise mængder af krydderier, da man jo smager til henad vejen.

Jeg serverede retten med lidt valgfri toppings: ristet kokosmel, ristede mandelsplinter og rosiner. Ungerne elsker den slags, som de kan sidde og pille i, og som de kan pynte deres mad med. Lidt ananas i tern ville også have gjort sig godt, men det var improvisationsmad, så indholdet i skuffer og skabe var ikke lige til det.

Og raitadressing, selvfølgelig.

Resten af familien fik også naan brød. Et kort øjeblik ærgrede jeg mig over, at jeg ikke kan spise gluten, for der er bare noget særligt over brød stegt på panden. Det sender en direkte tilbage til spejdertiden, hvor man levede af snobrød. Eller noget. Anyway, jeg kom hurtigt videre og blev stopmæt uden.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Indisk simremad med lækre toppings”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane

  Har lige lavet din simreret, men den ligner slet ikke billedet i din bog (spis dig mæt og glad). Efter jeg kom creme fraichen i, blev det guligt (nok pga. gurkemejen). I din bog er din ret hel rødlig. Har du en idé om hvad jeg har gjort forkert? Forstår nemlig ikke hvordan saucen skulle kunne blive rød, når der er gurkemeje i.

  Mvh. Berit

  Svar
 2. Hej Jane.
  Det ser rigtig lækkert ud, vil lige høre om du serverede andet til end brød? Her tænker blomkålsris eller andet i den stil.

  Svar
 3. Hey
  jeg laver også et super pandebrød stegt i kokosolie, lavet af æggehvider, mandelmel, kokosfibre, husk, lidt salt og kardemomme… Det tager 5 minutter og smager fantastisk:) og kan sagtens passe til indisk:)
  Tak for en god blog:)
  Vibeke

  Svar
 4. Anne det er en super god ide- med lidt nigella frø så de er autentiske :)
  Sjovt vi fik kalkun tandoori – lavet med hjemmelavet creme fraise som ikke var super stift …;) g romanesco kål -så mon der var indisk mad i luften :)

  Svar