I køkkenet med Jamie Oliver


For efterhånden virkelig lang tid siden skrev jeg om, hvordan Bedre Halvdel var inviteret i køkkenet med Jamie Oliver i London, imens jeg susede rundt herhjemme og forsøgte at få job, børn, mad, hjem og træning til at gå op i en højere enhed. Det er der nu kommet en rigtig fin artikel ud af. Altså det med Jamie Oliver. Mit arbejde med at få hverdagen til at hænge sammen er åbenbart ikke så sexet, at nogen gider skrive en artikel om det.

 

Men i det nyeste nummer af Jamie Magazine har vi så min bedre halvdel. Som oven i købet er citeret for at sige kloge ting som: Creating new recipes with Jamie is always great fun. We share the same values: quality organic food, with a touch of Nordic heritage and Jamie’s magic touch.

 

Jo, jo, kom ikke her…

 

 

 

Så synes jeg faktisk godt, man må være en smule misundelig stolt!

 

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “I køkkenet med Jamie Oliver”

Skriv en kommentar

  1. Sådan der! Gad nu også godt læse en artikel om dig og dit ærlige liv Jane, det er du bestemt værdig til :-) Men altså for fedt – ikke mindst at have en bedre halvdel, som man kan dele sin egen passion med!

    Svar
    • Du er så sød, Charlotte :-) Men også en god pointe: det er dejligt at dele passionen for maden. Men mest er det dog sådan, at jeg laver den og han spiser den. ;-)

      Svar