I gang med Keto – IGEN


Sådan kommer du tilbage på sporet efter en pause!

At starte med Keto igen efter en pause er anderledes end at starte med Keto første gang, og mange bliver forbavsede over, at det faktisk kan være svært at komme tilbage på sporet efter en tur tilbage i kulhydratland.

Det er der mange grunde til og heldigvis er de fleste til at arbejde med.

Tilbage på sporet – tilbage til Keto

I denne podcast får du gode råd til at genstarte med Keto. Den er til dig, der har spist Keto før, men som er kommet væk fra det og gerne vil i gang igen.

Den handler om, hvordan du hvisker tavlen ren fra dine tidligere Keto-forsøg og starter fra et frisk udgangspunkt med at gøre de ting, vi faktisk ved, virker. Podcasten handler også om, hvordan du forbereder dig mentalt på at skulle i gang igen, så du kan lykkes med at gøre de gode perioder længere og de dårlige kortere.

Jeg taler også om oplevelsen af, at Keto ikke virker lige så effektivt anden gang (eller tredje, fjerde eller femte), som det gjorde første gang og hvordan du selv kan ændre det. Og sidst men ikke mindst handler den om, hvordan du kommer bedst igennem den første uge, så du kommer om på den anden side, hvor du igen mærker den gode appetitregulering, den mindskede sukkertrang, den øgede impulskontrol, den forbedrede søvn, det stabile energiniveau og det gode humør.

Har du brug for både viden og forståelse for processen og de bedste strategier til at komme tilbage på sporet, så skal du absolut lytte med her.

Podcasten produceres eksklusivt til MadbandittenPLUS-medlemmer, men du kan altid lytte til sidste nye episode gratis i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede. Start din prøveperiode og læs om alle fordelene, du opnår, for bare 1 krone om dagen: MadbandittenPLUS.

Tilbage på sporet Keto - i gang med Keto efter pause

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “I gang med Keto – IGEN”

Skriv en kommentar

 1. Altså! Nu gjorde du det igen! Gad vide hvordan du lige rammer plet med en podcast eller en mail?!
  Du siger præcis det jeg tænkte ..”årh, det har jeg da styr på…” “Jeg tæller kh inde i hovedet, fordi…” Også undrer man sig over hvorfor det ikke virker lige så godt som første gang…geezz
  Heldigvis har jeg holdt mig fra de tunge kh, så det er bare få kilo…lidt søvn..og lidt hudsitren (hvis det er det eneste tegn på overgangsalderen, så..).
  Nå, op på hesten igen!
  Tak for at huske mig på, at jeg ikke er den eneste.

  Svar
  • Hehe, ja, det er fordi vi hver især tror, at vi er helt unikke med vores oplevelse men i virkeligheden er der SÅ mange fællestræk i de ting, vi gør. Og det er så tydeligt her i genstarten. You got this! Det virker virkelig godt, men man skal liiiige luge ud i de værste vaner, man lige har fået tillagt sig :)

   Svar