I denne uge vil jeg…


Alle gode uger starter med nogle gode forsæt, og det kan jo være udmærket lige at få samlet dem, så man ved, hvad man går i møde. Jeg har en spændende uge, synes jeg selv. Kig med her nedenfor, hvor jeg har samlet stort og småt og løst og fast.

Spise grøntsager til alle måltider
Også til morgenmaden. Jo, jo. Egentlig er jeg ret god til at spise grøntsager, men man kan altid blive bedre til lige netop det.

Drikke en grøn juice hver dag
Samme boldgade som ovenstående.

Forudbestille Hungry for Change bogen
Og gense filmen, som man får med som gratis download. Hvilket helt automatisk vil give mig lyst til de to ovenstående.

Meditere i min. 10 min hver dag
Det har jeg haft som mål de sidste mange uger, og jeg kan sige uden at blinke, at jeg ikke reelt set har gjort det en eneste gang.

Undersøge, hvorfor jeg ikke får mediteret, når jeg nu gerne vil
Ja, det giver jo sig selv, hvorfor det er relevant at kigge på. Generelt har jeg det sådan, at alt, hvad man føler stærk, uforklarlig modstand mod, bør undersøges nærmere.

Teste mit nye skinnebenskompressionsbind
Det, jeg købte, fra Back on Tracksundhedsmessen. Det vil jeg gøre allerede i dag!

Tilbringe mindre tid på Pinterest
Mand, en tidssluger! Og nøj, hvor får man lyst til at bage spise kage af det….

Få en tatovering
Siger jeg henkastet, som om det er sådan noget, man bare lige gør. Jeg har bestilt tid til på torsdag. Og jeg glæder mig. Og er nervøs. Og bange. Designet vil jeg ikke løfte sløret for, men jeg kan afsløre, at den bliver grøn. Tror jeg.

Lære at lave krydderier sammen med Urtekram
Det skal jeg nemlig på onsdag, og det er jeg meget spændt på.

Lære nye strategier til at slippe slikket
Og møde to nye mennesker. Det glæder jeg mig rigtig meget til!

Få madpakkeinspiration fra Louisa Lorang
Det foregår til forældremøde på Fritteren, og det kan da kun blive godt!

Drikke kaffe med gamle kolleger
Og mindes de gode gamle dage. Eller ånde lettet op. Eller noget tredje.

Forsøge at svare på diverse spørgsmål
Som f.eks.. Hvor stopper himlen? Hvordan kan det regne i Thailand og Danmark på samme tid? Hvor kommer mennesket fra? Hvorfor er der fuldmåne? Det er bare et udpluk af de spørgsmål, som tog mig lidt med bukserne nede i den forgangne uge, og hvor jeg fejlede i at komme med et pædagogisk svar. Set i bakspejlet er det eneste rigtige svar til den slags: Kom skat, nu skal jeg lære dig om en, der hedder Google. Hvorfor glemmer jeg altid det? PS: Det er en gave at have to videbegærlige snart 7-årige.

Skrive en hel masse
Goes without saying…

Det er da overkommeligt, når man ikke også lige skal presse et fuldtidsjob ind. Hvad står der på din ugeliste?

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

26 kommentarer til “I denne uge vil jeg…”

Skriv en kommentar

 1. Jeg er vist et af de mest ustrukturerede mennesker der findes. Jeg får tics, hvis jeg bare tænker på at lave en liste over noget jeg skal. Jeg gad godt, men jeg må erkende, at det er bestemt ikke der, mine kompetencer liggende. Jeg er helt vildt impulsstyret. Men derfor kunne jeg jo godt have et par ambitioner på ugebasis.
  Rigtig god uge til dig :)

  Svar
  • Halvdelen af glæden ved at lave lister er jo at bryde dem :-) Det giver sådan en dejlig rebelagtig følelse i hverdagen. Jeg har fx endnu ikke mediteret en eneste gang i denne uge, og det føles grrrrrreat! (eller ikke, men du ved hvad jeg mener…)

   Svar
 2. thumbs up for det hele… (undtagen tatoveringen…)

  Jeg har ingen lister – har ikke tid til en skid andet end at overleve job, unger, fodbold, forældremøde, nullermænd, vasketøj osv. Måske jeg også bare skulle sige op? Men hvem skal så betale for huslejen?

  Svar
  • Ja, sig op! Og hæng ud med mig. Huslejen…. bumbum… ja, den er straks værre. Jeg synes, mine dage er rigeligt fyldte og kan nærmest ikke forstå, hvordan jeg nogensinde fik tid til at gå på arbejde… :-/

   Svar
 3. I denne uge vil jeg gøre følgende:
  1. Omsider få taget mig sammen til at skrive en kommentar til din fine blog – jeg har læst med siden april, så nu er det vist på tide :-) . Er meget begejstret for din ligefremme, personlige og uhøjtidelige måde at skrive på – og opskrifterne er også superlækre!!
  2. Komme i gang med at løbe igen. Kunne så godt tænke mig at få en ny, god vane – dårlige er der nok af ;-)
  3. Passe på mig selv og lytte til min krop – har vist haft for meget om ørerne længe, og det er ikke godt for nogen – hverken mig selv, min mand eller mine børn. . .
  4. Glæde mig over, at jeg allerede har nået punkt 1 og 2 – og punkt 3 VIL jeg bare lykkes med :-) :-)

  Svar
  • Tak for din fine kommentar, Pia, og velkommen til kommentarfeltet :-) Lyder som nogle gode ting, du har på programmet. Punkt 3 burde være et permanent punkt på sådan en liste ;-)

   Svar
 4. Den med mere grønt hopper jeg med på – er ret ny inden for det her med at “udrydde” kulhydrater, så der er lidt at øve sig på endnu. Så skal der laves lakrids/salmiaksalt-mandler til at erstatte slik og torsdag glæder jeg mig til at få fingre i Michelle Kristensens nye bog om at spise efter sin figur.
  Og vil så lige krydse en ting af på min liste lige her – nemlig at takke dig for en fantastisk blog! Du har været en helt fantastisk hjælp i mit projekt om at skubbe mit liv i en sundere retning – tak for det :-)

  Svar
  • Tak for det, Karina. Det er jeg glad for at høre. Sejt med Michelle Kristensen. Hende kendte jeg slet ikke. Det gør jeg nu! Hun ligner et inspirerende bekendtskab!

   Svar
 5. Ih, lister er det bedste i verden. Min hjerne ville koge over, hvis ikke jeg havde lister. Jeg har arbejdslister og fritidslister – og så lister til min mand, som ikke kan fordrage dem, men som til gengæld husker “vigtige” ting ret dårligt :-)
  Min uge 40 liste går ud på at opdatere CV og linkedin-profil, lave nogle flere boller til hurtig-mad-puljen, skydning (vildt skægt, dødsvært), løbe hveranden dag på mit nye fitness abonnement, læse en bog og lige gøre klar til en 80-års-fødselsdag om 14 dage :-) Rengøring og sådan noget kommer også på lister, men de punkter bliver skægt nok altid flyttet :D
  mvh
  Jytte

  Svar
  • Hold op en travl uge! Og skydning? Det lyder sejt. Rengøring har heller ikke høj prioritet herhjemme, kan jeg afsløre :-/

   Svar
 6. Jeg får en travl uge. Vi skal flytte i vores nye hus i morgen, så der skal pakkes ud og sorteres :)
  Er desuden ved at starte en ny blog op :)

  Svar
 7. Øhm, jeg tillader mig lige, at komme med en rettelse på din liste ;)

  Under punkt #2 tilføjes:
  Skrive en opskrift til bloggen på grønne juice, så jeg undgår at mine læsere forsøger uden opskrift – godt nok får en grøn smotthies-sjasket ting frem i blenderen – men må derefter nærmest kaster op i håndvasken imens manden grinende ser på.

  PS Der var grønkål, banan, ingefær, mandler, avokado og rismælk i. Fy for pokker…

  :)

  Svar
 8. Åh, lister, lister lister. Jeg ELSKER dem også. og du har da rigeligt at se til, men heldigvis er det den slags lister uden deadline ;-)
  Jeg hæfter mig nu lidt ved den tatoo, for når du er så kritisk ifht. hvad du putter i munden, så er det lidt vildt, at du vil putte billak ind under huden, med risiko for allergi mv. til følge. Jeg synes også det kunne være lidt sejt med en tatoo, men jeg tør skisme ikke, da jeg er noget af en allergisk bangebuks :-) Hvilke overvejelser har du gjort dig i den henseende? tjek lige: http://www.dr.dk/DR1/kontant/2011/05/31134738.htm

  Svar
  • Ja, det er næppe sundhedsfremmende, med sådan noget maling. Jeg ser det lidt som min måde at leve livet farligt. Ikke alle ting, jeg gør, er kloge. Dette er i hvert fald ikke med allergibriller på. Så egentlig ikke yderligere overvejelser herfra.

   Svar
 9. Det lyder som nogle gode mål! Jeg er personligt inde i en rigtig god grøn smoothie-om morgenen-periode, så især de to første står jeg 100 % bag :D
  Og så ses vi forresten til krydderikursus på onsdag, kan jeg se ;)

  Svar
 10. Hold da op en lang liste, og hvor når du mange spændende ting i løbet af ugen… Mit eneste mål for denne uge er at komme over min forkølelse :D (altså ud over alle de andre praktiske ting som man når hver uge)

  Svar
  • ps.. ang. pinterest.. jeg har netop tilmeldt mig… og helt enig. Det er en kæmpe tidssluger. Hvor findes der altså mange ting på nettet som man ikke kan leve uden lige at kigge nærmere på :D :D
   PPS… har selvfølgelig “followed” dig derinde :D

   Svar
   • Ja, det er utroligt, ikke? Jeg tror ikke jeg følger nogen. Jeg følger derimod hele Pinterest, og det tager altså noget tid. Jeg kategoribrowser på Food&Drinks. Åh, jeg dør, hvor er der meget godt! Nå ja, og tattoos ;-)

    Svar
 11. Hej Jane,
  Sikke en dejlig liste. Jeg kunne godt hoppe med på flere af dine punkter. Satte lige lidt tænker i gang – jeg burde lave sådan en liste i stedet for min ‘TO DO’ med rengøring, tøjvask o.lign. Tak for inspiration, den tror jeg skal implementeres snarest.
  Jeg kan jo starte med denne uge…
  I denne uge vil jeg… Nyde parfoholdet og tosomheden, da min dejlige kæreste vender hjem efter tre ugers adskillelse :-)
  Ha’ en dejlig mandag. Glæder mig til at høre mere om de spændende gøremål, du har for ugen.
  KH
  – frk. sveske

  Svar