I december vil jeg gerne…


Vi tager hul på årets sidste måned i dag og jeg har samlet en række punkter med hvad jeg gerne vil have ud af december måned.

I DECEMBER VIL JEG GERNE….

pil Arbejde mindre og holde mere fri. Jeg tænker noget med at arbejde to hele dage og et par halve om ugen. Plus det løse, ikke?  Mit første halvår næste år bliver spændende og travlt med bogudgivelse og foredrag, så hvis jeg skal sætte lidt ind på familiekontoen og på mig-kontoen, skal det være nu. Wish me luck!

pil Trække mig lidt tilbage fra det hele, så jeg får udsyn nok til at se, hvor jeg er på vej hen. Skrue ned for overstimuleringen, så jeg bedre kan mærke hvilke ting, der virkelig er lystdrevede, og hvornår jeg bare lader mig rive med. Internettet er en sær slagmark nogle gange, og det kræver hårdhudethed og teflonoverflade at navigere i det miljø.

pil Købe alle mine julegaver online, så jeg minimerer påvirkningen af hektisk julestemning ude i butikkerne (undskyld butiksfolk, I gør det glimrende, det er kunderne, der er rædsomme!).

pil Bruge min nyvundne tid på at få noget lys og måske endda noget motion. Jo, jeg går til yderlighederne her! Jeg har et kæmpe antipati mod den undskyldning, der hedder, at man ikke har “tid til at dyrke motion, lave sund mad etc”. Især når jeg selv bruger den. Vi har allesammen de samme 24 timer i døgnet. Vi prioriterer bare at bruge dem anderledes ud fra vores individuelle omstændigheder. Når jeg har rigtig travlt med arbejdet, prioriterer jeg fx arbejde over motion (dvs. det meste af året – haha!).

pil Lave et eller andet med Søren. Jeg har mest lyst til spontantur til Paris, Barcelona eller tilsvarende, men det ser ærligt talt ret urealistisk ud. Men i hvert fald noget og mindre kan også gøre det…

pil Læse mere og skrive mindre. Jeg har en bunke bøger på hylden, som venter på at blive læst. Det er sexede emner som heling af et belastet tarmsystem og traditional living. Hver sin  smag, ikke?

pil Spise en masse chokolade, men det er vist ikke specielt isoleret til december. Deraf motionspunktet længere oppe.

pil Tage til julefrokost med mine nye “kolleger” fra fabrikken og lære dem bedre at kende.

pil Holde lang juleferie. Sandsynligvis også her fra bloggen. Periode endnu ukendt. Fastsættes efter behov.

pil Lave og spise den lækre 4-retters nytårsmenu fra LCHF Året rundt med en flok gode venner, som jeg ser alt for sjældent. Og sikkert drikke alt for meget vin og for mange bobler og krydse fingre for, at jeg holder mig på benene til midnat.

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “I december vil jeg gerne…”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  .. Healing af et belastet tarmsystem..
  Er det en bestemt bog, du omtaler her og kan du eventuelt give mig en titel?
  God jul knus Lene

  Svar
 2. Årh, skønne Jane – det lyder som en dejlig december.
  Jeg kan tilslutte mig flere af punkterne: læse mere og spise masser af chokolade. Jeg vil også gerne have mere frisk luft og de der julegaver skulle gerne komme på plads i denne uge, så resten af måneden kan stå på julehygge.
  Glædelig 1. december!
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 3. Jane du er bare så sej!! jeg synes det er fantastisk med din entusiasme, samt din ærlighed. Det gør virkelig din blog både troværdi, sjov og spændende at læse. Jeg følger ikke LCHF helt ( jeg synes det er svært ift. mit socialeliv, samt min familie) men bruger nogen ting derfra, og det har gjort at jeg har fået bedre styr på min fordøjelse og mit blodsukker, og i den grad fået mere livskvalitet. Jeg håber du bliver ved med at blogge i rigtig mange år:)
  Som nyuddannet sygeplejerske, med stor interesse indefor ernæring, tror jeg virkelig du har fat i den lange ende ift at knække kurven på livsstilsygdomme

  Svar
 4. Kære Jane,

  Det lyder som en god plan – i stedet for en tur til Paris kan jeg anbefale en stille aften på Louisiana for dig og Søren og en gåtur i Olafur Eliassons “Riverbed” kunstværk. 5-10 minutter der og stressen er helt væk :-)

  God december & god jul!
  Kh
  Grisle

  Svar
 5. Kære Jane!
  Hold op det lyder som en god december. Jeg samler op på at jeg vil nå at jule med mine unger og kun gå til 2 julefrokoster; ikke 7 som der er inviteret til!
  Og så skal jeg eksperimenterer med jule småkager LCHF-style… ellers ligner min liste din.
  God december
  Og tak for indlægget i går. Jeg balancerer…

  Svar
 6. Det er jo lidt fail Jane :-)

  At du reklamerer for at ville lave en nytårsmenu fra en bog som udkommer d. 5. januar – med mindre den er magen til en af dem du allerede har på bloggen?

  Mvh

  Brian

  Svar
  • Sorry, Brian. Du må vente med denne menu til næste år ;-) De andre års nytårsmenu ligger naturligvis her på bloggen!

   Svar