I dag udkommer KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt


I dag udkommer min nye bog KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt sådan officielt. Jeg siger det sådan, fordi jeg godt ved, at I er flere, der allerede har fået bogen hjem, men i dag er den altså officielt udkommet og du kan gå i en hvilken som helst boghandel og købe den og du kan også finde den i udvalgte Føtex og Bilkaer.

Bogen har dog allerede i månederne op til udgivelsen fået en masse opmærksomhed, og den har solgt så godt i forsalg, at vi måtte sætte første oplag op, lige inden vi sendte bøgerne til tryk. Og kort efter at første oplag var kommet fra tryk, måtte vi sætte gang i 2. oplag. Inden bogen overhovedet var udkommet.

Hvis der er noget, der varmer mit forfatterhjerte, så er det altså det.

Udover den varme modtagelse herhjemme er bogen solgt til tre udenlandske forlag og vil udkomme i Norge og Tyskland og det sidste land er ikke helt offocielt endnu, så jeg må hellere vente med at fortælle om det.

Jeg tror, der kommer til at stå KETO på 2019!

En bog, der kan gøre en forskel

Når jeg bruger et år på at lave en bog, så er det, fordi jeg tror på, at den bog kan gøre en forskel. Hvis ikke jeg havde den følelse, ville jeg ikke lave den. Og bogen her har virkelig potentiale for at ændre liv.

Retningslinjerne, jeg beskriver i bogen, har jo allerede ændret liv for de knap 2.000 mennesker, der i de sidste to år har deltaget på mine Kickstartforløb. Og feedbacken er næsten altid den samme.

Endelig forstår jeg, hvad der skal til, for at min vægt går nedad.

Tænk, at man kan gå ned i vægt uden at sulte. Jeg har aldrig spist så lidt og været så mæt!

Jeg føler, jeg har fået magten tilbage. Jeg styrer maden. Det er ikke maden, der styrer mig.

Det opsummerer det vist meget godt.

KETO er ikke for alle, og det er ok.

Men for dem, der vælger at gå vejen, er der virkelig meget at vinde (ja eller at tabe vel rettere).

Bogen indeholder

Bogen ‘KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt’ indeholder alt du skal bruge og vide for at få succes med KETO til vægttab.

For flere detaljer kan du læse mere her: KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt.

Og har du allerede købt den, så lad mig høre hvad du synes. Skriv til mig her på bloggen eller tag mig på Instagram (@janefaerber). Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes.

Og nu vil jeg nyde dagen. I dag er en stor dag for mig♡

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

51 kommentarer til “I dag udkommer KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane

  Du leverer virkelig fine oplysninger her på siden. De oplysninger har hjulpet mig igang med Keto. Tak for det. Jeg har lige bestilt din madplan og din nye bog og glæder mig til at læse. Og er egentlig også glad for at kunne støtte dig økonomisk, fordi jeg allerede har fået meget af dig.

  Jeg har ikke lidt af overvægt, men har ofte haft så glubende en appetit, at madindtag kom til at fylde meget af min dag. Ligeledes har trang til sukker i perioder været helt dominerende.

  Jeg har nu været på Keto i 10 dage og elsker den fred og ro jeg føler inden i, fordi min appetit ikke styrer mere.
  Jeg har i mange år mediteret og dyrket yoga – blandt andet for at opnå indre ro. Og jeg må sige, at Keto er et perfekt supplement til det. Og faktisk – at Keto på en måde giver mig endnu mere ro, fordi appetit, sukkertrang og madlavning ikke styrer mere.

  Jeg har også tabt de ekstra kilo, som egentlig godt kunne undværes. Og min hud ligner en million.

  Så igen – tusind tak for din indsats.

  Kærlig hilsen Charlotte, 56 år

  Svar
  • Tusind tak for den fine kommentar, Charlotte. Det gav mig lige et smil på læben. Det glæder mig virkelig meget at du oplever keto sådan. Jeg oplever det samme og er også og har altid været normalvægtig men netop den ro, du beskriver indeni, er også en af mine topgrunde for at spise sådan her.

   Håber du bliver glad for bogen – og madplanen :)

   Svar
 2. Kære Jane. Tillykke med den nye bog. Hvor er den flot og lækker. Jeg har et par spørgsmål:
  1. Portionsstørrelser
  Fx i souvlaki opskriften bruger man 500 gr græsk youghurt. Jeg havde det indtryk at man i udregningerne spiser hele opskriften men fx i denne kan det da ikke passe? Har jeg ret i det? Og er det også tilfældet i andre opskrifter? Altså at man kun tager noget af opskriften og hvis ja hvor meget?
  2. Jeg ville ønske kulhydrat tabellen bagerst i bogen var mere fuldkommen både med mælkeprodukter og også flere grøntsager og frugter. Det er spændende at kunne sammenligne og jeg savner disse oplysninger. Nå måske bare en ide til senere oplag.
  3. Er det korrekt forstået at når man først har opnået at køre på fedt så kan man ex tage kulhydrat aften eller dag som du beskriver men hvis man ikke har gået gennem de første fire uger kan man ikke gøre det på den måde? Altså man kan ikke få gang i at køre på fedt uden denne omstilling?
  Mvh Tina

  Svar
  • Hej Tina
   1) der hvor vi laver større portioner end der skal spises her og nu, fremgår det i teksten, hvor meget af det pågældende (her tzatziki men i andre opskrifter nakkefilet, roastbeef, flank etc.) der er beregnet pr. portion og som er det, ernæringsberegningen er lavet efter)
   2) Jeg forstår godt hvor du vil hen men tabellen var mest for lige at give en fornemmelse med de mest gængse madvarer. Kender du fødevaredatabasen Frida? Der kan du slå næsten alle madvarer op gratis. Du finder den her: https://frida.fooddata.dk/
   3) Ja, jeg anbefaler at man lader kroppen vænne sig til fedtforbrænding før man begynder at eksperimentere med de avancerede strategier med flere kulhydrater.

   Håber det var svar nok :)

   Svar
 3. Hej Jane
  Er lige gået i gang med keto og har købt din nye bog.
  Glæder mig til at prøve alle de lækre opskrifter.
  Har dog et spørgsmål. Hvad kan man erstatte avokado med hvis man ikke kan tåle det?

  Venlig hilsen LoneThomsen

  Svar
  • I stedet for avokado kan du spise enhver anden fedtkilde, fx smør, olivenolie, mayo, pesto, cremefraiche etc. Beregn ca. 1 spsk/15 g af de rene fedtkilder og lidt mere af de andre.

   Svar
 4. Hej Jane – jeg sidder og hygger mig med min nyindkøbte bog, som jeg allerede er meget begejstret for:) Et spørgsmål er dog dukket op: Kan man forblive i ketose, hvis man indtager resistent stivelse? Jeg elsker at være i ketose pga velværet, overskuddet osv. Men jeg er også meget optaget af de gode effekter, resistent stivelse har på tarmfloraen. Jeg har ikke lyst til at gå all in og indtage kartoffelmel, men jeg har i perioder spist kolde kidneybønner til nogle af mine måltider og synes, at det fungerer godt. Nu er jeg bare i tvivl om, hvorvidt det vil “ødelægge” min dejlige ketosetilstand?

  Mange hilsner fra Anja

  PS: Jeg er normalvægtig og har fulgt dig og spist LCHF i ca. 3 år, så jeg har mest af alt købt bogen, fordi jeg bare elsker dine bøger:)

  Svar
  • Hej Anja

   Den slags kan man faktisk ikke sige, for det er højst individuelt. Så spørgsmålet er mere: Kan det fungere for DIG?

   Jeg tror umiddelbart godt, det ville kunne fungere for mig men min mave vil slet ikke det der, så jeg har droppet det lidt igen.

   Og tak for de søde ord om bøgerne <3

   Svar