Hytteostwrap med tørret skinke og burrata


Her får du den populære hytteostwrap med lækkert italiensk fyld af parmaskinke, burrata, rucola og pesto. Hold op en lækker klapsammen! Og at den så samtidig indeholder godt med protein er jo bare alletiders. Brug denne i madpakken og du får en godt skud protein der midt på dagen.

Hytteostwrap kaldes også fladbrød med hytteost, men det er fuldstændig samme koncept.

hytteostwrap med skinke og burrata

Hytteostwrap med tørret skinke og burrata

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
35 minutter

Ingredienser

Hytteostwrap

  • 125 g hytteost
  • 1 æg
  • løgpulver
  • salt og friskkværnet peber
  • chiliflager eller piment d’espalette

Fyld

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Blend æg og hytteost sammen med salt, peber og krydderier.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel hytteost-ægge-massen på bagepapiret i et jævnt lag.
  • Bag hytteostfladbrødet i 30 minutter til det er gyldent.
  • Lad den køle af og træk det forsigtigt bagepapiret af.
  • Kom fyldet i og nyd den lækre wrap.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Den virale hytteostwrap

Hytteost har jo virkelig sine 15 minutes of fame og det er jo super. Det virale hytteostfladbrød er jo et perfekt eksempel på det. Her på kanalen har vi lavet wraps og brød og pandekager og vafler med hytteost i mere end et årti, men det er jo altid dejligt, når mainstream følger trop. Hytteostwraps forstår jeg godt er populære. Det er vitterligt så nemme at lave og det er smart at kunne erstatte noget stivelsesholdigt, som fx den næringsfattige tortilla, med en proteinrig wrap.

Og fyldet kan jo varieres i det uendelige.

Find alle mine opskrifter med hytteost her.

Hytteostwrap uden æg

Ved du, at man faktisk godt kan lave hytteostwrap uden æg? Det kan man i teorien godt. Du smører bare hytteosten (blend det evt. først) ud på en bageplade med bagepapir, der er penslet med lidt olie og bager den i ovnen nøjagtigt som her. Men indrømmet, det bliver ikke rigtigt godt. Det bliver mere gummi-agtigt og jeg synes ikke, det fungerer lige så godt. Denne opskrift på hytteostwrap med æg og hytteost er klart bedre.

Kan hytteostwraps fryses?

Yes, det kan de! Selvfølgelig kan de det. Bare i fryseren med dem! Adskil dem med mellemlægspapir, så de ikke klistrer sammen og så er de nemme at tage ud efter behov. På den måde kan du også bruge dem i din ugentlige food prep

hytteostwrap med skinke og burrata

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Hytteostwrap med tørret skinke og burrata”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • I hvert fald nogle dage og jeg tror også fint du kan fryse det. Bare skær det i de stykker, du ønsker og adskil dem med madpakkepapir. Det ville jeg også gøre i køleskabet, så de ikke klistrer sammen.

      Svar
  1. Hej Jane

    Hvordan med løgpulveret og chiliflagerne som du nævner i ingredienslisten? De skal vel også i? ☺️

    Tak for en skøn opskrift 🥰

    Kh Mai

    Svar
  2. 5 stars
    Jeg er superglad for det især til morgenmad – og har leget med både revet gulerod og revet squash – presset fri for væde og en spsk po fibre – og det er tæt på det mest hyppige søndags prep jeg laver nu :)

    Svar
  3. 5 stars
    Sygt lækkert – fik den til morgenmad i dag, MUMS! Tænker det kan bruges på så mange måder. Næste gang vi skal have tacos , så nupper jeg sådan en her! Mætter og smager – fungerer fint efter en nat i køleskabet. Revner ikke – falder ikke fra hinanden – det betalte sig at blende det. Tak for en god opskrift.

    Svar