Hytteostwrap med tørret skinke og burrata


Her får du den populære hytteostwrap med lækkert italiensk fyld af parmaskinke, burrata, rucola og pesto. Hold op en lækker klapsammen! Og at den så samtidig indeholder godt med protein er jo bare alletiders. Brug denne i madpakken og du får en godt skud protein der midt på dagen.

Hytteostwrap kaldes også fladbrød med hytteost, men det er fuldstændig samme koncept.

hytteostwrap med skinke og burrata

Hytteostwrap med tørret skinke og burrata

5 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
1
|
35 minutter

Ingredienser

Hytteostwrap

  • 125 g hytteost
  • 1 æg
  • løgpulver
  • salt og friskkværnet peber
  • chiliflager eller piment d’espalette

Fyld

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Blend æg og hytteost sammen med salt, peber og krydderier.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel hytteost-ægge-massen på bagepapiret i et jævnt lag.
  • Bag hytteostfladbrødet i 30 minutter til det er gyldent.
  • Lad den køle af og træk det forsigtigt bagepapiret af.
  • Kom fyldet i og nyd den lækre wrap.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. PORTION
Kcal 504
Kulhydrat 7g
Protein 39g
Fedt 37g

Den virale hytteostwrap

Hytteost har jo virkelig sine 15 minutes of fame og det er jo super. Det virale hytteostfladbrød er jo et perfekt eksempel på det. Her på kanalen har vi lavet wraps og brød og pandekager og vafler med hytteost i mere end et årti, men det er jo altid dejligt, når mainstream følger trop. Hytteostwraps forstår jeg godt er populære. Det er vitterligt så nemme at lave og det er smart at kunne erstatte noget stivelsesholdigt, som fx den næringsfattige tortilla, med en proteinrig wrap.

Og fyldet kan jo varieres i det uendelige.

Find alle mine opskrifter med hytteost her.

Hytteostwrap uden æg

Ved du, at man faktisk godt kan lave hytteostwrap uden æg? Det kan man i teorien godt. Du smører bare hytteosten (blend det evt. først) ud på en bageplade med bagepapir, der er penslet med lidt olie og bager den i ovnen nøjagtigt som her. Men indrømmet, det bliver ikke rigtigt godt. Det bliver mere gummi-agtigt og jeg synes ikke, det fungerer lige så godt. Denne opskrift på hytteostwrap med æg og hytteost er klart bedre.

Kan hytteostwraps fryses?

Yes, det kan de! Selvfølgelig kan de det. Bare i fryseren med dem! Adskil dem med mellemlægspapir, så de ikke klistrer sammen og så er de nemme at tage ud efter behov. På den måde kan du også bruge dem i din ugentlige food prep

hytteostwrap med skinke og burrata

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “Hytteostwrap med tørret skinke og burrata”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Det er bare så lækkert og nemt! Jeg skal prøve en wrap til morgenmad med pesto, spidskål, ost og kyllingepålæg, jeg er spændt på hvor længe mætheden holder. Jeg har spist overnight oat her i det nye år, sulten kommer desværre hurtigt. Har forhåbninger om at mere protein kan hjælpe på det.

    Svar
  2. Hej Jane

    Vil man egentlig kunne lave wrappen på stegepanden, ligesom med hytteostpandekager?

    Hilsen Karin

    Svar
      • Tak for hurtigt svar. Det må prøves.

        Er stor fan at hytteostpandekagerne nemlig og bruger dem til alt :O)

        Hilsen Karin

        Svar
    • I hvert fald nogle dage og jeg tror også fint du kan fryse det. Bare skær det i de stykker, du ønsker og adskil dem med madpakkepapir. Det ville jeg også gøre i køleskabet, så de ikke klistrer sammen.

      Svar
  3. Hej Jane

    Hvordan med løgpulveret og chiliflagerne som du nævner i ingredienslisten? De skal vel også i? ☺️

    Tak for en skøn opskrift 🥰

    Kh Mai

    Svar
  4. 5 stars
    Jeg er superglad for det især til morgenmad – og har leget med både revet gulerod og revet squash – presset fri for væde og en spsk po fibre – og det er tæt på det mest hyppige søndags prep jeg laver nu :)

    Svar
  5. 5 stars
    Sygt lækkert – fik den til morgenmad i dag, MUMS! Tænker det kan bruges på så mange måder. Næste gang vi skal have tacos , så nupper jeg sådan en her! Mætter og smager – fungerer fint efter en nat i køleskabet. Revner ikke – falder ikke fra hinanden – det betalte sig at blende det. Tak for en god opskrift.

    Svar