Hytteostpandekager


Hytteostpandekager er en klassiker blandt pandekageopskrifter hos os, der spiser Low Carb eller Keto. Og det er den pandekageopskrift, jeg selv bliver ved med at vende tilbage til. De er nemme, de er proteinrige og de smager virkelig godt.

Hytteostpandekager - Keto pandekager

Hytteostpandekager

Føj til favoritter Udskriv Pin
Low Carb & Keto-venlige pandekager
8 stk
|
30 min

Ingredienser

Pandekager

Sådan gør du

  • Opvarm vaffeljernet med pandekagepladerne i.
  • Blend alle ingredienser til dejen sammen.
  • Fyld dej i pandekagepladerne og bag, til jernet lyser grønt.
  • Hvis de er for blege, kan du vende dem og give dem lidt mere.

Intet vaffeljern – intet problem

  • Steg pandekagerne i smør eller smagsneutral kokosolie på panden.

Noter

Jeg har lavet energiberegningen pr. pandekage. Så kan du selv bestemme om du spiser et bjerg som fuldt måltid eller om du bruger dem på et morgenbord med andre ting. 
På billederne har jeg toppet mine med peanutbutter og den lækre SukrinSirup Maple, som smager ligesom ahornsirup, bare uden sukker. Set i baksspejlet kunne jeg godt have undværet peanutbutteren :)
Mit vaffeljern med pandekageplader hedder Tefal Snack Collection (reklamelink). Husk at pandekagepladerne skal købes ved siden af.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Proteinrige pandekager med hytteost

Hytteostpandekagerne består helt enkelt af hytteost og æg. Som smagstilsætning har jeg lidt sødning og en anelse kardemomme.

Grunden til at jeg fik lyst til pandekager er at jeg havde købt en Sukrinsirup med ahornsmag. Eller Maple, hedder den. Den smager simpelthen fænomenalt godt. I dagens anledning fik portionen her lige en klat peanutbutter også. Det ville også have været lækkert med mandelsmør men det havde jeg desværre ikke.

Se tip til pandekageopskriften under opskriften.

Pandekager og Keto

Disse hytteostpandekager er ret kulhydratfattige og kan ud fra et kulhydratsynspunkt fint spises på Keto. Mange oplever at denne type opskrifter trigger enten sukkertrang eller spisetrang og at der er noget ved det søde/bløde, der ikke fungerer lige så selvregulerende som et måltid bestående af kød, grøntsager og fedt.

Sådan har jeg det bl.a. selv.

Jeg spiser dem derfor ikke i mine Keto-perioder, men det er jo et personligt valg.

Læs hvordan jeg skifter mellem Low Carb og Keto her.

Pandekager bagt i vaffeljern

Til mit Tefal Snack Collection (reklamelink) har jeg købt pandekageplader. Jeg har testet dem nogle gange og har ikke været særligt tilfreds med resultatet. Men hver gang jeg luftede min mellemfornøjethed, meldte så mange læsere begejstret ind med hvor glade de var for at lave pandekager på den måde.

Derfor måtte jeg selvfølgelig prøve igen.

Og mjaaah… det blev lidt bedre end de andre gange. Jeg tror, jeg havde puttet for lidt dej i de andre gange, så denne gang var jeg lidt bedre til at få puttet nok dej i. Samtidig smurte jeg jernet med en anelse kokosolie og det synes jeg virkelig hjalp på den ellers lidt mærkelige overflade, de fik.

Så ok, jeg overgiver mig. Delvist. De smager jo også virkelig godt stegt i smør på panden :)

Hytteostpandekager og tips til flere pandekageopskrifter

Jeg har efterhånden virkelig mange pandekageopskrifter her på bloggen, og jeg har derfor samlet dem i en kategori for sig, så de er nemme at bladre igennem, når man skal finde sin favorit. Find dem allesammen her: Pandekageopskrifter

Hvis jeg skal vælge to favoritter ud, bliver det disse hytteostpandekager eller de oprindelige keso-plätter eller de tynde pandekager med bærsylt. Bærsyltetøjet ville i øvrigt også have været lækkert her, enten sammen med eller i stedet for peanutbutter.

Hytteostpandekager - Keto pandekager
Hytteostpandekager - Keto pandekager

Har du brug for hjælp til vægttab eller livsstil?

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Ja tak, vis mig mere >>

 

0 kommentarer til “Hytteostpandekager”