Hvordan taber man de sidste kilo?


Hvordan taber man de sidste kilo, eller hvordan taber man sig, hvis man allerede er normalvægtig? At tabe de sidste kilo kan kræve en anderledes strategi, end hvis udgangspunktet er, at man har stor overvægt. Jeg har et - måske - lidt anderledes take på det.

Tab de sidste kilo - vægttab som normalvægtig

Først vil jeg sige, at jeg synes, det er fuldstændig i orden at have et ønske om at tabe sig, selvom vægten er normal allerede.

Det er klart, at der er noget tankemæssigt, der skal på plads, hvis ønsket om vægttabet kommer af, at man har en følelse af ikke være god nok, medmindre der står et bestemt tal på badevægten, eller hvis bevæggrundene på anden vis er destruktive.

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere