Hvidløgsflutes – glutenfrie og low carb


Hvis der er én ting, jeg har spist mange af i mit liv, er det hvidløgsflutes. Yes, dem fra frost med hvidløgssmør i midten. Nu har jeg lavet mine egne hvidløgsflutes, som både er glutenfrie og low carb, og de blev forbavsende gode!

Jeg brugte opskriften på pølsebrød til formålet, og det fungerede supergodt. Herefter var det bare at flække dem og smøre hvidløgssmør på sammen med godt med persille og så riste dem i ovnen. Easy!

I går lavede vi en kæmpe svineskank, som Søren havde fået fingrene i. 6 kg vejede den. Vi lod den stege i ovnen ved lav temperatur og grillede den herefter sprød. Jeg siger dig, det var godt. Hvis du skynder dig ind på Instagram (janefaerber) kan du se hele processen i min story.

Vi fik desværre ikke hvidløgsflutes til. Opskriften her lavede jeg før vores ferie, så de var forlængst spist. I stedet har vi spist dem til aftener med lettere mad. De er lidt tunge i det, og det har fungeret rigtig godt at spise dem de dage, hvor maden var i den lettere ende.

Hvidløgsflutes - lækreste opskrift på glutenfrie hvidløgsbrød

Hvidløgsflutes – glutenfrie og low carb

Føj til favoritter Udskriv Pin
16 stk
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.
 • Halver pølsebrødene.
 • Bland smørret sammen med revet hvidløg, hakket persille, salt og peber og fordel smørret på brødene
 • Bag brødene i ovnen, til de er gyldne og sprøde.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hverdag i morgen – Gisp!

I morgen starter hverdagen for alvor her i huset. Egentlig har Søren og jeg jo været på arbejde i nogle uger allerede, men jeg har jo været “sygemeldt” og kørt på lavere blus. Jeg begynder heldigvis at kunne arbejde mere og mere.

Ungerne starter i skole i morgen (i 5. klasse!!). De har dog kørt deres helt eget løb her de sidste par uger med venner og klub. Men i morgen er det altså alvor igen.

Mangler du inspiration til madpakkerne, så tjek min store madpakkeguide.

Det har været en lidt speciel sommer for vores vedkommende. På mange måder har den været begrænset af mig og mine smerter, men på den anden side kan jeg godt sidde her bagefter og tænke tilbage, at vi har fået rigtig meget ud af den alligevel.

Jeg har haltet mig igennem Rom og Sardinien, og selvom tempoet har været lavere, end det normalt ville være, har vi nået meget synes jeg.

Mit efterår bliver også spændende. Jeg skal køre årets sidste Kickstart-forløb, og så skal jeg forsøge at tage hul på en bog, der rumsterer inde i hovedet på mig, men som ikke rigtigt vil ud. Når en tekst ikke vil ud, er det som regel, fordi jeg ikke er skarp nok på, hvad jeg vil sige med den, så det skal jeg bruge lidt tid på at finde ud af, tror jeg.

Men nok snik-snak. Du kom bare for opskriften på hvidløgsflutes, ikke?

Hvidløgsflutes - lækreste opskrift på glutenfrie hvidløgsbrød

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Hvidløgsflutes – glutenfrie og low carb”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  – så mange tak for alle de gratis indslag og ideer til mad der ligner de gamle vaner:-)
  Men hvad gør man når man ikke kan spise mælkeprodukter eller soya som erstatning? Flere opskrifter er med ost som en del af måltidet, – hvad kan jeg sætte istedet?
  På forhånd mange tak :-)
  ilisabeth

  Svar
  • Jeg synes, at kokosprodukter er de bedste erstatninger for mælkeprodukter. Dvs. kokosmælk, kokoscreme/fløde (altså det tykke fra en dåse, der er skilt) og så kokosolie…

   Svar