Hvid pizza med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn


Hvid pizza med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn toppet med rucola og dild er en rigtig lækker forårspizza. Naturligvis i en Low Carb version lavet af fatheaddej.

Pizzaen kan spises både som en lækker forret fx skåret ud som små trekantede hapsere eller som en let frokost eller aftensmad fx sammen med en grøn salat eller grillede grøntsager.

Hvid Pizza med creme fraiche, rødløg og stenbiderrogn

Hvid pizza med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn

5 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Udskriv
2
|
20 minutter

Ingredienser

Fathead dej

Fyld

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Kom mozzarella og flødeost i en gryde og lad det smelte.
  • Tag gryden af varmen og rør pofiber og æg i, rør/ælt til du har en homogen masse.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og form dejen til en pizza med enten hænderne eller en kagerulle.
  • Rør cremefraiche sammen med lidt salt og peber og fordel det på pizzabunden.
  • Bag bunden i ca. 10 minutter til den er gylden. Lad den afkøle lidt.
  • Skær rødløget i tynde skiver.
  • Fordel fyldet ovenpå bunden, evt. med lidt ekstra cremefraiche.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pizza med stenbiderrogn

Sæsonen for stenbiderrogn starter som regel i februar og løber helt hen i april. Typisk vil de første stenbiderrogn i februar være virkelig dyre, så det kan være en fordel at vente på, at der er mere rogn på markedet og prisen derved falder.

I denne sæson er stenbiderrogn dog absurd dyrt, så overvej lige om du vil bruge dine børns børneopsparing eller om du vil vente med den til en sæson, hvor priserne forhåbentlig falder.

Gå efter de friske danske stenbiderrogn når de er i sæson. Resten af året kan frosne stenbiderrogn eller ørredrogn / kaviar på glas også godt bruges.

Hvad er hvid pizza?

En hvid pizza – eller pizza bianco – er en pizza uden tomatsauce. I stedet er pizzaen toppet kun med mozzarella eller smurt med fx cremefraiche, ricotta eller mascarpone. På den måde minder den også meget om Low Carb Flammkuchen / Tarte Flambée.

En hvid pizza kan også toppes med rigtig mange andre ting, klassisk er kartoffel (som dog ikke er Low Carb) men pizza topping kunne også være løg, bacon eller pancetta, rosmarin, svampe, pesto, frisk laks, parmaskinke eller bresaola. Faktisk er avokado også rigtig lækkert at toppe sin pizza med – efter den har været i ovnen.

Hvid Pizza med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Hvid pizza med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Tak for endnu en nem og hurtig grundopskift, der smager så godt – også med forskelligt fyld. Den kommer meget jævntligt på bordet til almindelig fryd. Mums.

    Svar
  2. 5 stars
    Her sidder vi gamle på plus 70 og frydes. Denne opskrift slår alt og tak Jane for skønne opskrifter. Til gæstebud i går lavede vi kinesisk oksekød med broccoli dertil blomkålsris . også den faldt i rigtig god smag. Vi har brugt dine opskrifter siden Kålhydrater udkom og trives fint med Lchf. Let tilpasset
    Kh Grete og Jens Sommer 😀

    Svar
  3. Den ser bare mega lækker ud, men kan man evt erstatte pofiber med havrefiber?? Det har jeg netop købt for måske en måned siden og har endnu ikke brugt den til noget.

    Svar
      • Ahh ok, ellers tak for det hurtige svar, Jane!
        Jeg har indtil videre været enormt glad for dine opskrifter så jeg tror jeg vil investere i det pofiber så. 😊👍🏻

        Svar