Hvid chokolade med pistacie og lakrids


Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave sukkerfri hvid chokolade. Selv har jeg aldrig rigtig kunnet lide hvid chokolade. Det har været for sødt og for klægt til mig, og jeg synes ikke rigtigt, det smager af chokolade.

Søren derimod har altid godt kunnet lide det. Så i anledning af Fars Dag tænkte jeg, at jeg ville lave en portion hjemmelavet hvid chokolade til ham, fordi han er sådan en god far for Silas og Vega.

Sukkerfri hvid chokolade med pistacie og lakrids. LCHF og paleo. --> Madbanditten.dk

Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 stk
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt kakaosmør i vandbad.
  • Tag skålen af varmen og rør kokosolie ind i.
  • Rør herefter SukrinMelis og vaniljepulver ud i. Brug evt. et piskeris, hvis Sukrin klumper.
  • Dæk et stort fad med bagepapir og hæld massen ud herpå i et tyndt lag.
  • Sæt i køleskabet i 10 minutter, så den bliver en smule fast i det.
  • Hak pistacienødderne og fordel dem over chokoladen.
  • Drys en lillesmule lakridspulver/ganulat ud over også, så den sætter sig fast i overfladen.
  • Sæt den tilbage i køleskabet og lad den stå her i et par timer, til den er helt stivnet.
  • Knæk eller bræk og server.
  • Drys evt. lidt ekstra lakridsgranulat over inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvid chokolade til fars dag

I samme åndedrag kommer jeg i tanke om, at jeg har glemt min egen far. Men han bor jo i Frankrig, og i Frankrig er det først fars dag d. 21. juni, hvor jeg tilfældigvis (eller heldigvis) befinder mig i landet. Så der blev jeg lige reddet på målstregen!

Silas og Vega havde lavet fars dags gaver, som kun 9-årige kan gøre det med lange kærlighedserklæringer skrevet med børnestavning. Det bliver ikke sødere, altså!

Hvordan laver man hvid chokolade?

Man laver hvid chokolade af ren kakaosmør (reklamelink) og kokosolie. Jeg har sødet det med SukrinMelis i stedet for almindeligt sukker og tilføjet vaniljepulver.

Chokoladen har jeg lavet som en slags chokoladebark der er toppet med pistacienødder og lakridsgranulat.

Sukkerfri hvid chokolade med pistacie og lakrids --> Madbanditten.dk
Sukkerfri hvid chokolade med pistacie og lakrids. LCHF og paleo. --> Madbanditten.dk

Prøv PLUS gratis i 7 dage

Få adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

Altsammen gratis de første 7 dage.

Ja tak – start prøveperiode nu!

MadbandittenPLUS

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Hvid chokolade med pistacie og lakrids”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?