Wok med oksekød og bønner


Denne wok med oksekød og bønner er egentlig bare et eksempel på, hvor nemt man kan lave aftensmad, når man vænner sig til at lave mad i store portioner.

Som jeg har skrevet om mange gange, er det noget, vi gør i stor stil. Især kød/protein laver vi i store portioner og så er det bare dødnemt enten at spise det, som det er eller trylle det om til en anden lækker ret.

Hverdagswok med oksekød og bønner - opskrift på sund og nem hverdagsmad

Wok med oksekød og bønner

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær kødet i tern.
  • Nip enderne af bønnerne og halver dem. Blancher dem evt. kort ved lige at overhælde dem med kogende vand og derefter med koldt vand.
  • Skær peberfrugt og rødløg i mindre stykker også.
  • Opvarm smør eller kokosolie sammen med sesamolie på en stor pande eller wok og svits rødløg, bønner og peberfrugt heri.
  • Tilsæt kødstykkerne og rod godt rundt. Hæld soja på og lad det stege med, til det er dampet af.
  • Smag til med salt og peber og server med lidt sesamfrø og frisk koriander.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hverdags wok med oksekød og bønner – virkelig nem aftensmad

Okay, indrømmet, lige denne hverdags wok med oksekød ville heller ikke kræve noget nævneværdigt arbejde, hvis man brugte fersk kød. Selv brugte jeg to rester. Vi havde en rest af en grillet flanksteak og en rest af en langtidsstegt culotte, der også var sluttet af på grillen.

Til wokretten her skar jeg dem bare i stykker og så blev de bare hurtigt svitset med, så de blev varmet igennem.

Ungerne syntes, at det smagte toppen. Sådan er det tit, når jeg laver lynstegt mad med soja. De elsker den smag.

Hverdagswok med oksekød og bønner - opskrift på sund og nem hverdagsmad
Hverdagswok med oksekød og bønner - opskrift på sund og nem hverdagsmad

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Wok med oksekød og bønner”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hvordan får man protiner nok? Hvis man skærer et måltid væk om dagen?
    Så mangler mange proteiner! Hanne

    Svar
  2. Jeg kan ikke finde ud af det med kulhydrater i grønne bønner. Jeg synes, at jeg læser modstridende oplysninger forskellige steder. Er vi ude i noget resistent stivelse eller hvordan?
    Jeg elsker grønne bønner, men jeg spiser LCHF med henblik på vægttab, og jeg kan ikke finde ud af, om bønner skal være hverdag eller fest. Kan du hjælpe?

    Svar