Hverdagsburger med ost og pesto


Sådan en burger med ost og pesto er lynhurtigt lavet og vi kalder den derfor “hverdagsburgeren”.

Vi får tit burger herhjemme. Jeg plejer at forklare det med, at det er, fordi det er ungernes livret, men sagen er, at jeg også elsker burger. Jeg mener, det er jo et genialt koncept! En god, saftig hakkebøf med bacon, ost og en god, snasket dressing. What’s not to like? Og hvem savner egentlig brødet? Ikke mig. Det er jo ikke brødet, der giver den gode smag. Til gengæld kan det godt svare sig at gå udenom det allermagreste hakkekød og vælge noget af det med middel fedtprocent. Det giver en hakkebøf med meget mere smag, hvis du spørger mig.

burger med ost og pesto - LCHF low carb high fat

Hverdagsburger med ost og pesto

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Det er da nemt og enkelt. Ungerne fik en skive ristet franskbrød, som havde overlevet fra weekendens dinnerparty, under bøffen, og så var alle glade.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Når jeg er på café bestiller jeg tit burger. Og så piller jeg bare brødet fra. Jeg kunne selvfølgelig også bede dem lave en burger uden brød, men de kigger så mærkeligt på mig. Og nogle gange er man bare ikke i humør til at skille sig ud.

I går lavede vi en spontan hverdagsburger. Bedre Halvdel farer rundt i Jylland og fejrer åbning af nyt hotel i Aarhus, så det var bare mig og ungerne. Og vi ville have burger. Men jeg havde hverken bacon eller en god burgerost, så det blev en spontan resteburger.

For at understrege det hverdagsagtige er den smeltede ost ovenpå flødehavarti. Den økologiske fra Urtekram, som Netto havde som spotvare i sidste ugen, og som nogen hamstrede lidt heftigt af.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Hverdagsburger med ost og pesto”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg var faktisk ude og spise for et par mdr siden, på “TGV” i Århus, og jeg bad om “en TGV Burger uden brød tak” og tjeneren ikke engang blinkede underligt, han spurgte bare om jeg ville have en Cola Zero til :D

  Svar
 2. Uhm lækkert!!

  For os, som ikke har en Irma i nærheden, så gælder de gode tilbud vidst også på Irmatorvet.dk – er jeg ret sikker på…

  Svar
 3. Det var sguda en god idé at bare pille brødet fra når man bestiller burger ude – det havde jeg slet ikke tænkt, for nej det er ikke altid man er i humør til at skille sig ud.

  Jeg er helt enig i at en god hakkebøf får man af hakket oksekød med en mellemfed fedtprocent, ellers bliver de simpelthen for tørre – og hvem gider at spise sådan en tør fætter…

  Og jeg skal så meget i Irma idag – 7 poser rejer til 126 kr – JA TAK :-)

  Svar
  • Min fryser bugner nu af rejer og øko-kød. Herligt med fødselsdag. Desværre kunne jeg ikke slæbe så meget, som jeg gerne ville købe… :-/

   Svar