Det er noget tid siden, jeg har lavet et af disse #HvadJaneSpiser-indlæg og jeg ved, at mange af jer finder stor hjælp i dem, da det på mange måder bliver urealistisk at skulle spise efter ‘opskrifter’ hele tiden.
Som vi har talt om mange gange før, er de fleste af mine måltider super enkle. Det er bedst for mig sådan. Det betyder ikke, at maden ikke er dejlig og velsmagende, for det er den bestemt stadig. Det betyder bare, at jeg ikke har brugt timer i køkkenet for at lave den.
Hvis vi forestiller os, at vi spiser tre måltider om dagen, svarer det til 21 måltider om ugen. Ud af de 21 er det helt fint at fx de 18 er helt enkle. Og så kan resten være nogle, man har brugt lidt ekstra krudt på. Sådan kan jeg godt lide at se på det.
Men her er altså et kig på min tallerken i den sidste tid.
Det kunne være fedt, hvis vi kunne hæve os lidt op over om ‘noget er LCHF eller Keto’. Den mad, jeg spiser, er tilpasset mig, mine præferencer og mine behov og mål. Du får det bedste resultat ved at tilpasse din kost til dig og dine behov og mål♡
Rester (kalveculotte og kylling) med ost, bacon, peberfrugt og avokado. Kaffe med kokosolie.
Æg, coppa (noget italiensk skinke), ost, peberfrugt, avokado og blåbær.
Kål og kødfyldte pølser fra RigtigMad og en smule Sriracha.
Laks, diverse grønt og søde kartofler
Grillede udbenede kyllingeoverlår fra RigtigMad med rucola-tomatsalat med olivenolie og aioli.
Grønkål med olivenolie, rød peberfrugt, feta og pinjekerner
Thai-inspireret græskarsuppe med en rest kylling og ristede cashewnødder med chili og forårsløg.
Langtidsstegt roastbeef med olivenolie, salt, rucola og lagret Comté.
Varmrøget laks med peber, avokado og tomater.
Æg, ost, parmaskinke, grøn peber og kaffe med kokosolie
Rå blomkål, rucula, citronolie fra Irma, salt og pinjekerner.
Blomkålssalat, brunchpølser, bacon og ost. Kaffe med kokosolie.
Frokost på PatéPaté. Burrata med olivenolie, saltede mandler og tomater og tatar med ristede hasselnødder og sesam. To die for godt!
Røræg med ost og avokado og kaffe med kokosolie
Rester af flanksteak, brunchpølser, bacon, ost, avokado og agurk. Kaffe med kokosolie.
Græsk yoghurt med blåbær og frisk figen. Kaffe med kokosolie.
Fodboldmad i stuen, da Danmark tæskede Wales. Diverse ost og charcuterie, capresesalat og chiaknækbrød med smør
Nøj det ser lækkert ud:-) Sidst jeg så dine udbenede kyllingelår var jeg efterfølgende ved at købe en kæmpe portion, men fik kolde fødder i forhold til, om det er let nok at få kødet til at slippe fra benene? Bruger du bare en skarp kniv?
Nej good lord, jeg køber dem udbenede. Jeg synes, de er umulige at udbene selv. Jeg købte dem gennem rigtigmad.dk, hvor jeg køber alt mit kød fra, men sidst jeg tjekkede havde de dem ikke længere. Jeg håber så sørme, de kommer i sortiment igen :)
Hej Jane.
Det ser rigtig lækkert ud alt sammen. Og ja det er rart med det enkle.
Herhjemme forsøger vi at udrydde alt det gode i køkkenhaven, men det er ikke let. Der hvor jeg har skåret et dejligt stort savojkål eller spidskål, skyder planten bare 3-4 små nye kålhovedet.
Og så såede jeg rigeligt med gulerødder og fennikel mm. Men det er jo virkelig luksusproblem,… Jeg har ikke købt grønsager siden midt i juni, og vi spiser nærmest grønsager med grønsager på. Jeg skal snart prøve din opskrift med fennikel og sesamfrø.
Og fennikelblomster og blade er virkelig gode sammen med stegte tynde æblebåde i en omelet.
Min kreativitet i køkkenet er blevet væsentligt større siden jeg opdagede lchf og din blog Jane, og jeg så kan hente så mange gode ting i haven.
Kh Lone
Ej hvor er du heldig, Lone! Jeg glæder mig sådan til at få gang i min nye spiselige have, når vi flytter her senere på året :)