Hvad skal I have til disneyslik?


Drengebarnet har talt, og vi skal have “sukkernødder”. Dvs. en form for brændte mandler i palmesukker og kanel. Lavet efter denne opskrift.

Og det er da også fint nok, hvis man ikke havde total fredagscraving efter chokolade! Næste gang lader jeg pigen bestemme :-)

God weekend derude!

PS: Mangler I flere tips til sundere Disneyslik? Så er der lidt at hente HER

Skal der lækker sommermad på tallerkenen?

Med min Keto Madplan Sommer sørger jeg for, at du får nem og sommerlig aftensmad på bordet, uden at du skal stå i køkkenet i timevis.

Du sparer tid, penge og kalorier, fordi du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider.

Få fingrene i madplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Hvad skal I have til disneyslik?”

Skriv en kommentar

 1. Mums, dem skal vi da helt sikkert prøve herhjemme i aften. Jeg skal nemlig hen i den bedste SuperBest og købe lækre raw-produkter :-)

  Svar
 2. Her lørdag morgen kan jeg konstaterer at jeg skal ikke lave et panik indkøb kl. 18.15
  fik et halvt glas rødvin, og reste tapas,
  samt 1 flødebolle med caffe latte smag og mindst 50 gram fløde chokolade med daim smag inden jeg fik sådan et hysterisk fnise anfald af overtræthed kombineret med sukker at min datter bad mig om at gå i seng kl. 21.30…. omvendt verden ikke :)

  Så dagen i dag står på planlægning af ugen der kommer INKLUSIV fredags slik.

  Svar
  • Ha ha, hvor er hun god, din datter! Sugar buzz er rædsomt. Jeg bliver også helt overstadig. Men kunne du sove? Det plejer jeg aldrig at kunne…

   Svar
   • jo det kunne jeg mærkelig nok -lige indtil katten stod og killede mig med sine lange knurhår- for vi var vist sovet over os ;) mente hun- kl. var 7 så jeg synes det var fint en lørdag

    Svar
 3. Tror den står på chokolade og pistacienødder.
  Har haft en rigtig møgdag og overvejer virkelig om ikke chokolade kan redde det der er tilbage af dagen… Deler muligvis med kæresten (selvom jeg ikke er meget for det) så han får halvdelen af kalorierne. Så skal jeg bare beslutte hvilken slags det skal være…

  Svar
  • Uhm rødvin…! Eller måske ikke. Prøver stadig at komme mig over for meget (alt, alt, alt for meget) af den slags i sidste uge. Men kunne da egentlig godt klare et par skumfiduser! :)

   Svar
 4. I aften står den på bland selv slik til mine børn, mens den står på lækker chokoladekage uden sukker og mel til mig :)

  Svar