Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt


Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt er superlækker og nem forårsmad. Hvis du ikke før har prøvet knebet med at hurtigsalte din fisk, så kan du glæde dig til denne. Det bliver nemlig virkelig lækkert.

Hurtigsaltet kuller med forårssalat

Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
45 minutter

Ingredienser

Hurtigsaltet kuller

  • 600 g kuller eller anden hvid fisk
  • 1 liter vand
  • 3 spsk salt

Forårsgrønt

Sådan gør du

Hurtigsaltet kuller

  • Hæld vandet i en skål og rør saltet heri.
  • Læg kulleren i saltvandet og lad den ligge i ca. 15 minutter.
  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Tag kulleren op og dup den tør med køkkenrulle.
  • Læg den i et smurt ovnfast fad og giv den 15 minutter i den forvarmede ovn.

Forårsgrønt

  • Bræk enderne af asparges og skær dem i mundrette bidder.
  • Skræl gulerødder og skær dem i skiver eller stykker.
  • Skær rødløg i både.
  • Opvarm smør på panden og steg alle grøntsagerne heri. Drys med salt og peber.
  • Server grøntsagerne til den bagte kuller.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lækker og nem opskrift med kuller

Mange vil gerne spise mere fisk men synes, at fisk er svært at tilberede, så det bliver rigtig spændende. Eller også er de usikre på, hvad de skal gøre med den og hvad nu, hvis der er ben i. Fisk bliver hurtigt noget, man vender ryggen og det er ærgerligt.

Dels er fisk jo sundt men dels smager det også pragtfuldt. Denne opskrift med fisk er virkelig nem og du vil nyde et virkelig lækkert og enkelt hverdagsmåltid.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Virkelig interessnt – jeg kender ikke til fisk i saltet vand- mens Camilla Pum grøn salter fisk- dvs salter og trækker en halv times tid – skyller af igen og steger.
    Vi spiser slet ikke fisk nok :( vi bor trods lt på en ø men lligevel er det rigtig svært- men om sommeren ligger der en fiskebåd til i havnen- desværre om torsdagen hvor min dg er helt håbløs- men jeg overvejer om min mor skulle købe ind for mig og så må vi spise det om fredagen. Men på en eller anden måde går der jo lidt tabt af den friske fisk.

    Svar
  2. Åhh det ser virkelig lækkert ud. Jeg må simpelthen til at købe noget mere fisk igen. Tidligere havde vi en lille fiskeforretning ved havnen 2 km fra hvor vi bor, og her var altid frisk fisk. Det er ligesom ikke det samme med den fisk som har ligget flere dage i køledisken. Jeg må på udkig efter nye muligheder :-)

    Svar