Hurtigmad


I dag ramte vi først matriklen 17.15. Datter havde været hos en veninde, og det trak ud med hentning, da hun var helt hypet af sukkerchok og lidt svær at komme i kontakt med (suk…).

Fra 17.15 til 18.30 hvor putningen starter, er der ikke lang tid, så det med maden skulle gå hurtigt. Så den ellers planlagt ovnpølse blev lige skudt en dag til fordel for en rest kødsovs.

Desværre var der kun til ungerne og hvad så med mig? Jeg lavede en hurtig løsning af en dåse tun,  hjemmerørt mayo, lidt sambal oelek og blandede det med en  rest snittet hvidkål, jeg havde på køl. En hurtig juice fyldt med gode olier og protein og så var den middag hjemme. Mad på 10 minutter. Bon Appétit!

Skal der lækker sommermad på tallerkenen?

Med min Keto Madplan Sommer sørger jeg for, at du får nem og sommerlig aftensmad på bordet, uden at du skal stå i køkkenet i timevis.

Du sparer tid, penge og kalorier, fordi du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider.

Få fingrene i madplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Hurtigmad”

Skriv en kommentar