Hurtig græsk pande og hjemmelavede chokolader


Middagen i dag blev en hurtig græsk pande. Vi skulle ellers have haft rester fra lammebiksen fra forleden, men jeg magtede ikke lige lam i dag. Så jeg lavede en hurtig version med kylling og oksepølser, grønt, nogle marinerede, grillede peberfrugter, som Middagsfred havde leveret, lidt oliven, hvidløg og lidt god feta på toppen. Det var let og lækkert.

Men noget andet og langt mere interessant, så forsøgte jeg mig ud i en gang hjemmelavede chokolader. Jeg var blevet svært inspireret af denne lækre, norske blogger som laver nogle ualmindeligt lækre ting og tager fantastisk smukke billeder af det også. Nå, men jeg var helt uforberedt på, at jeg pludselig skulle kaste mig ud i chokoladelaveriet, og derfor blev ingredienserne lige det, jeg havde i skufferne (som heldigvis er fyldt til randen med gode sager), og mængdeforholdene lidt tilfældige.

Ingredienserne var kort sagt: kokosolie, raw kakaopulver, raw lucumapulver (dér var den igen, den med karamelsmagen!), vaniljepulver, sukrin, hakkede hasselnøder og lidt gojibær. Jeg fik puttet for meget sukrin i til min smag. Jeg foretrækker jo min chokolade bitter, og jeg havde ikke lige taget højde for, at lucumapulveret altså også søder en del. Men de var lækre, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg kaster mig ud i den slags lækkerier. Og når jeg gør, så lover jeg fyldestgørende opskrift.

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Hurtig græsk pande og hjemmelavede chokolader”

Skriv en kommentar