Hungry for Change?


Hvis du kan finde 1½ time i dit travle liv i de kommende par dage, kan jeg varmt anbefale filmen “Hungry for Change”. Den kan ses gratis indtil d. 31. marts.

 

 

 

 

Hungry for Change er en gratis dokumentarfilm om, hvorfor vi bliver federe og federe. Den gyldne nøgle er, ikke overraskende, at spise mere rigtig mad. Mad, som kroppen kan genkende som mad, og som ikke skaber ubalance i kroppen. Mere vil jeg ikke afsløre, for jeg synes, du skal se den selv.

 

Det er 1½ time, der er givet godt ud. Det lover jeg. Men den er meget amerikansk. Så er I advaret!

 

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Hungry for Change?”

Skriv en kommentar

  • Jeg kom netop omkring den via det link, du lagde i din kommentar til pestoindlægget. Sandheden er, at jeg orienterer mig alt for lidt i udenlandske blogs/sites. Tid er muligvis en faktor her ;-) Så det er dejligt at blive peget i rette retning.

   Svar
 1. Tak for tippet Jane. Havde en friformiddag og fik den set idag. Den er super inspirerende, og føler mig top-motiveret til at fortsætte med at spise som jeg allerede gør. Igår, var jeg hos min mor (og hvad gør man der, andet end at læse kogebøger og ugeblade???) hvor jeg læste i en kogebog som hed noget ala: spis dig fri for kræft. Den bekræftede mig også i at det er den helt rigtige måde vi spiser på. Det var en rigtig lækker bog, med mange gode opskrifter:-)

  Svar
  • Jeg er helt enig med dig, Charlotte, og blev også meget inspireret. Og spændende bog, du nævner. Det kan være, jeg skal kigge lidt på den.

   Svar
 2. Jeg vil også gerne anbefale filmen “fat head”, den forklarer på en meget god og sjov (amerikansk) måde fedme årsagen igen.. Og så er den et modsvar på super size me og Morgan Spurlock :)

  Svar
 3. Sad engang og tænkte over begrebet ‘hel og oprindelig’ mad, og når man er på LCHF kommer man faktisk til at mest spise oprindelig mad som den er. Højkarbo mad er mest de raffinerede og søde ting, som er langt fra de oprindelige varer.

  Godt kød, uraffinerede animalske fedtstoffer, kraftige grøntsager, mørkegrønne blade, osv, er jo rimelig gammeldags :)

  På LCHF bruger folk som regel mere tid og opmærksomhed på madlavningen, og vælger mere bevidst ud i forhold til “normaldiæten”, så LCHF er faktisk med til at hjælpe folk med spise “rigtig” mad, og det er jeg rigtig glad for!

  Svar
  • Helt enig, Thomas! Jeg synes, at LCHF er en fin idé men bliver også lidt ked af det fokus, der kommer på kulhydraterne. Det bliver nemt så slankekursagtigt, og det er slet ikke min hensigt. Det virker i min verden desuden omsonst, at man skal forsage en gulerod, fordi den vokser under jorden. Man når langt alene ved at udelade sukker og brød/stivelse.

   Svar
  • Og du fik set den, kunne jeg se på din blog ;-) Jeg er også helt inspireret og overvejer at se den igen sammen med manden. Den tåler godt et gensyn.

   Svar
  • Det er lige noget for dig, Charlotte! På trods af at den er meget amerikansk, er den meget inspirerende. Jeg har næsten lyst til at se den igen ;-)

   Svar