Hjernen i feriegear


Jo, vi er kommet hjem. Oven i købet for nogle dage siden. Men min hjerne kører stadig i feriegear, og det betyder, at alting går SÅ langsomt. Og på en måde har jeg ikke specielt travlt med at få den op i gear. Alting virker uendeligt fjernt, når man har været væk i fem uger. Gamle bunker af arbejde, mails, spørgsmål ligger bare der. Og jeg ved ikke lige, hvor jeg skal starte. Det er ikke, fordi jeg ikke har noget på hjerte, for hovedet er fyldt med blogindlæg. Om ferien og fremtiden og alle de højtravende ting, man lover sig selv, når man er helt nede i gear.  Jeg skal bare lige have hjernen med, så det kommer ud i en nogenlunde orden. Så imens jeg får sparket liv i feriehjernen bloggen her, kan du følge med på Instagram (@janefaerber). Det lader til at være lige den type aktivitet, jeg kan rumme i øjeblikket.

IGphotos

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Hjernen i feriegear”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,
  En lidt corny kommentar – du behøver ikke at svare, du skal have lov til at komme op i gear uden stress ;)
  Jeg opdagede ved en ren tilfældighed din blog for en god måned siden, på jagt efter en god opskrift på blomkålspizza. Det resulterede i at jeg læste og surferede herinde alle ledige (og ikke ledige) tidpunkter i tre dage! D. 20. juni begyndte jeg at leve efter lchf. Egentlig først som en kærkommen hjælp til at komme af med min sukkerafhængighed, der var blevet en giftig ingrediens i en spiseforstyrrelse. Problemerne i mit hoved er der stadig, men efter en måned har jeg slet ikke den samme sukker-craving, er ved at komme over min fedtforskrækkelse og er ved at lære at behandle min krop værdigt og ordentligt.
  Jeg vil derfor bare gerne sige tak! Din herlige selvironi og ærlighed omkring egne fejl (og dine mange erfaringer med sukkerafvænning) gav mig mod på selv at give det en chance, uden at straffe mig selv når jeg træder lidt ved siden af.
  Ville give lchf en måned – det bliver vist et længere bekendtskab, har aldrig haft det bedre :) Fik desuden sushi i lørdags, og er først i dag kommet ordentligt af med den mest oppustede mave ever!! Ikke mere stivelse til mig foreløbig!
  God fornøjelse med din recovery efter ferien :)
  Kh

  Svar
 2. Hej Jane,hvor er det skønt med dine opskrifter som er nemme at forstå.og laver mad efter din bog hver dag.var på besøg hos fammilie ,fik lov at lave blomkålsris ,det blev bare spist det hele.og grønsagsbrød spiser jeg også til morgenmad med kokosolie og ost eller et par skiver pålæg det smager dejligt og mætter. Har fornylig ryddet op i mine køkken skabe og skuffer,’det der ikke gav mening kom ud,så nu er der til at lave skøn mad.Har fået samlet et godt basis lager.

  Svar
 3. Kender det så godt. Jeg kan heller ikke forestille mig at skulle være Istand til at udføre et stykke arbejde når min 4-ugers ferie er slut på mandag. Slow start må være opskriften også for mig. :-).

  Svar
 4. Velkommen tilbage !!! Nyd at din hjerrne KAN komme helt i det lave gear der. Nok ret så sundt og naturligt. Nyd bare videre i den danske sol :)

  Svar
 5. Jeg har i mange år sagt, at der burde findes en form for rehabiliteringstilbud for folk, der skal tilbage på arbejde efter ferie! Det tager altid mig mindst 2 dage at komme i tanker om, hvad jeg arbejder med, og hvordan jeg gør ;) Nyd det, der er tilbage af din feriehjerne og god fornøjelse med at komme i gang igen :)
  Vh Louise

  Svar
 6. Kære Jane,
  Nu du titter herind, vil jeg da gerne byde dig velkommen hjem :D
  Når jeg nu sidder her og ikke har afholdt min ferie endnu, så kan jeg kun drømme om, at komme helt ned i feriegear – kan næsten fornemme dit rolige gear gennem skærmen. Nyd den så længe, det er muligt! Hverdagen kan hurtig nok komme og vælte én omkuld.
  Jeg glæder mig til aktivitet på bloggen, men indtil da nyder jeg at følge dig på IG – selv om det betyder fristelser fra dit lækre køkken ;P
  Take Care,
  – frk. sveske

  Svar
 7. Åhhhh….. du taler lige ud af mit hovede Jane. Er så meget nede i gear, at jeg snart går baglæns. Blog, emails, webshop, klienter (bless them) er fra en fjern planet lige nu. Og så er målet med ferie vel nået! Nyd din kærlige, eftertænksomme langsomhed.

  Svar