Hjemmelavet bounty


Øj, hjemmelavet bounty. Det er kræs! Og så er de uden tilsat sukker og så fyldt med det gode fedt fra kokos, hvilket betyder at de mætter og at blodsukkerpåvirkningen er minimal. Genialt!

LCHF - Bounty - Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Hjemmelavet bounty

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
15 stk
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Lad dåsen med kokosmælk stå i køleskab en dags tid, så den skiller og brug så kun den tykke kokoscreme i toppen.
 • Smelt kokoscremen i en kasserolle sammen med kokosolien.
 • Tilsæt Sukrin og til sidst kokosmelet.
 • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
 • Lad stå i køleskab nogle timer, så den stivner, og du kan skære den ud. Du kan også sætte den i fryser og skære den ud derfra.
 • Smelt 2/3-dele chokoladen i vandbad. Tag skålen af og rør den sidste 1/3 i, til den er helt smeltet.
 • Dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
 • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede. Godis uden blodsukkerstigning og humørsyge. Mums!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hjemmelavet bounty er en af de LCHF/Keto-lækkerier, som jeg aldrig bliver træt af. Jeg kan opfinde nok så mange lækre sager, men jeg vender altid tilbage til disse. Måske har du endda prøvet varianten med mint? Mint og chokolade er jo en gudekombination à la After Eight. Elsker den.

Men her får du altså den klassiske opskrift på hjemmelavet bounty. Se også tips og tricks herunder.

Hjemmelavet bounty uden sukker

Hemmeligheden bag disse hjemmelavede bounty er, at din kokosmælk skal dele sig. Nogle mærker er tilsat noget emulgering, der gør, at de ikke skiller. Er det tilfældet med din, kan den desværre ikke bruges. Kokoscremen skal være fast og hård i dåsen, så du skal grave den ud med en ske. Og under er så kokosvandet som du kasserer (eller bruger til noget andet).

At en dessert er uden sukker betyder (desværre) ikke at kalorierne derfra ikke tæller. Det betyder bare at du kan spise den, selvom du spiser Low Carb/Keto og uden at få de trælse sukkerbivirkninger.

Synes du, sukker har overtaget lige vel meget hos dig, så kan du læse med i min gratis emailserie om at slippe for sukker. Klik her for at melde dig til.

Lækre bounty bars

Desværre har de tendens til at… ehreem… forsvinde. Derfor har jeg denne gang været så klog, at jeg kun har lavet en halv portion.

Nogen kan simpelthen ikke administrere det der med frihed under ansvar. I hvert fald ikke, når der er bounty i nærheden. Nå.

Hvis du føler dig truffet, er vi to ;-)

Da der er kokosolie i både fyldet og overtrækschokoladen, bør de ikke opholde sig for længe uden for køleskabet. Kokosolien smelter jo ved 24 grader, og de kommer nemt til at “løbe” lidt, hvis de ikke bliver spist med det samme. Hvilket de jo gør. Men altså, hvis nu…

Sygt godt, altså!

De er længder bedre end de fedtede, sukkerholdige djævle, du køber på tankstationen, fordi de lige var der, da du stod der med lavt blodsukker. Jeg bliver aldrig træt af dem.

Til gengæld vil jeg kanalisere al min energi ud i at sikre, at der også er nogle tilbage til gæsterne, som kommer i aften ;-)

BOUNTY - opskrift på hjemmelavede sunde bounty uden sukker - LCHF og Keto venlig

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

111 kommentarer til “Hjemmelavet bounty”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Virkelig lækre. Har haft lavet dem af flere omgange, tror jeg vil prøve at lave dem runde næste gang. Gør håndtering nemmere.

  Svar
 2. Jeg har brug for specifikt mærke på kokosmælk der skiller på køl::: har lige kasseret et par stykker. Kan du hjælpe så man ikke skal dem alle igennem ;) hilsen Tina

  Svar
  • Det vælger du selv. Jeg spiser ikke sukkerfri chokolade. Jeg synes, det smager dårligt og sødestofferne giver mig ondt i maven.

   Svar
  • Sukrin svarer til sukker og sukrinmelis til flormelis. Så ja, begge er sukker men melis er den pulveriserede form. Jeg bruger melis, når jeg ikke ønsker, det skal knase, men sødningsmæssigt kan du bruge begge❤️

   Svar
 3. Hej Jane,
  Kokosmælken skriver du det er den tykke creme i toppen af dåsen, er det korrekt? Jeg synes det lægger sig i bunden?
  Tak for lækre opskrifter :-)
  Hilsen Grete

  Svar
  • Hej Grete

   Når kokosmælken køles ned, skiller den sig i kokoscreme og kokosvand. Til bounty er det kun kokoscremen, du bruger. Får du fat i en dåse, hvor den slet ikke skiller, har producenten tilsat noget for at det ikke sker og så kan den desværre ikke bruges.

   Svar
  • Altså vandet, der er tilbage? Jeg synes, det er lidt… ulækkert for at være ærlig. Men jeg ved at andre har puttet det i smoothies.

   Svar
  • Det tror jeg godt man kan. Grunden til at jeg vælger SukrinMelis er dels for farvens skyld og dels for at undgå at det ‘knaser’. Men i de små mængder tror jeg altså ærligt talt ikke det vil være det store problem… :)

   Svar
 4. Hej Jane
  Har lavet disse og de er lækre.
  Har hældt piskefløde i noget af chokoladen. Det bliver de ikke ringere af??
  Tak for dejlige opskrifter.
  Kh Ninna

  Svar