Hjemmelavet bounty


Øj, hjemmelavet bounty. Det er kræs! Og så er de uden tilsat sukker og så fyldt med det gode fedt fra kokos, hvilket betyder at de mætter og at blodsukkerpåvirkningen er minimal. Genialt!

Hjemmelavet bounty er en af de LCHF/Keto-lækkerier, som jeg aldrig bliver træt af. Jeg kan opfinde nok så mange lækre sager, men jeg vender altid tilbage til disse.

Måske har du endda prøvet varianten med mint? Mint og chokolade er jo en gudekombination à la After Eight. Elsker den.

LCHF - Bounty - Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Hjemmelavet bounty

Føj til favoritter Udskriv Pin
15 stk
|
2 t

Ingredienser

Sådan gør du

  • Lad dåsen med kokosmælk stå i køleskab en dags tid, så den skiller og brug så kun den tykke kokoscreme i toppen.
  • Smelt kokoscremen i en kasserolle sammen med kokosolien.
  • Tilsæt Sukrin og til sidst kokosmelet.
  • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
  • Lad stå i køleskab nogle timer, så den stivner, og du kan skære den ud. Du kan også sætte den i fryser og skære den ud derfra.
  • Smelt 2/3-dele chokoladen i vandbad. Tag skålen af og rør den sidste 1/3 i, til den er helt smeltet.
  • Dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
  • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede. Godis uden blodsukkerstigning og humørsyge. Mums!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
BOUNTY - opskrift på hjemmelavede bounty uden sukker - LCHF og Keto venlig

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

110 kommentarer til “Hjemmelavet bounty”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Jeg har brug for specifikt mærke på kokosmælk der skiller på køl::: har lige kasseret et par stykker. Kan du hjælpe så man ikke skal dem alle igennem ;) hilsen Tina

    Svar
    • Det vælger du selv. Jeg spiser ikke sukkerfri chokolade. Jeg synes, det smager dårligt og sødestofferne giver mig ondt i maven.

      Svar
    • Sukrin svarer til sukker og sukrinmelis til flormelis. Så ja, begge er sukker men melis er den pulveriserede form. Jeg bruger melis, når jeg ikke ønsker, det skal knase, men sødningsmæssigt kan du bruge begge❤️

      Svar
  2. Hej Jane,
    Kokosmælken skriver du det er den tykke creme i toppen af dåsen, er det korrekt? Jeg synes det lægger sig i bunden?
    Tak for lækre opskrifter :-)
    Hilsen Grete

    Svar
    • Hej Grete

      Når kokosmælken køles ned, skiller den sig i kokoscreme og kokosvand. Til bounty er det kun kokoscremen, du bruger. Får du fat i en dåse, hvor den slet ikke skiller, har producenten tilsat noget for at det ikke sker og så kan den desværre ikke bruges.

      Svar
    • Altså vandet, der er tilbage? Jeg synes, det er lidt… ulækkert for at være ærlig. Men jeg ved at andre har puttet det i smoothies.

      Svar
    • Det tror jeg godt man kan. Grunden til at jeg vælger SukrinMelis er dels for farvens skyld og dels for at undgå at det ‘knaser’. Men i de små mængder tror jeg altså ærligt talt ikke det vil være det store problem… :)

      Svar
  3. Hej Jane
    Har lavet disse og de er lækre.
    Har hældt piskefløde i noget af chokoladen. Det bliver de ikke ringere af??
    Tak for dejlige opskrifter.
    Kh Ninna

    Svar