Hjemmelavet bounty uden sukker (igen?)


Her kommer endnu en reprise: De hjemmelavede bounty. Jeg har skrevet om dem flere gange, første gang her, men de er simpelthen så sygt gode, at jeg kan blive ved med at lave dem igen og igen.

Tip: Lad dåsen med kokosmælk stå i køleskab et par timer forinden, så den skiller og brug så kun den tykke del i toppen. Altså halvdelen af den tykke del.

LCHF - Bounty - Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Hjemmelavet bounty uden sukker

Føj til favoritter Udskriv Pin
9 stk
|
1 time 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Sørg for at sætte kokosmælken på køl i god tid, inden du går i gang, så den deles i kokoscreme og kokosmælk.
 • Smelt halvdelen af kokoscremen (fra dåsen med kokosmælk) i en kasserolle sammen med kokosolien.
 • Tilsæt Sukrin og til sidst kokosmelet.
 • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
 • Lad massen stå i køleskab nogle timer, så den stivner og du kan skære den ud i firkanter.
 • Smelt chokoladen i vandbad sammen med lidt kokosolie og dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
 • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede.

Noter

*Lad dåsen stå i køleskab et par timer forinden, så den skiller og brug så kun den tykke del i toppen. Altså halvdelen af den tykke del.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hjemmelavet bounty uden sukker

Desværre har de tendens til at… ehreem… forsvinde. Derfor har jeg denne gang været så klog, at jeg kun har lavet en halv portion.

Nogen kan simpelthen ikke administrere det der med frihed under ansvar. I hvert fald ikke, når der er bounty i nærheden. Nå.

Hvis du føler dig truffet, er vi to ;-)

Derfor får I denne gang opskriften på en halv portion. Ikke at jeg tror, at I ikke selv kan finde ud af dividere med to, men nu har jeg så gjort det for jer.

Ud af denne portion fik jeg 9 pænt, store stykker. Perfekt til et mindre dinnerparty.

Da der er kokosolie i både fyldet og overtrækschokoladen, bør de ikke opholde sig for længe uden for køleskabet. Kokosolien smelter jo ved 24 grader, og de kommer nemt til at “løbe” lidt, hvis de ikke bliver spist med det samme. Hvilket de jo gør. Men altså, hvis nu…

Sygt godt, altså!

De er længder bedre end de fedtede, sukkerholdige djævle, du køber på tankstationen, fordi de lige var der, da du stod der med lavt blodsukker. Jeg bliver aldrig træt af dem.

Til gengæld vil jeg kanalisere al min energi ud i at sikre, at der også er nogle tilbage til gæsterne, som kommer i aften ;-)

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

137 kommentarer til “Hjemmelavet bounty uden sukker (igen?)”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane,
  Kan du ikke poste et billede af din grød, blot for at sammenligne. Jeg synes mine bliver gode, men der er vel altid plads til forbedringer :-)
  Tak for en suveræne bog.

  Svar
 2. O M G! De er bare for gode! Sikken delikat smag af kokos, der ikke bliver overdøvet af sukker og tilsætningsstoffer. MUMS. De skal på juleslikbordet i år :-)

  Svar
 3. Prøvede dem og blev desværre skuffet. Synes smagen af sukrin giver den der ubestemmelige og ubehagelige eftersmag. Så hellere bare en skefuld ren peanutbutter. Dét ved man hvad er :)

  Men det hjælper lidt på mine, hvis jeg dryser stevia over. Tager lidt af eftersmagen

  Svar
 4. Aj, en dejlig lille treat til den søde tand! Jeg kan se der er tip om at komme kokosmassen i fryseren inden med overtrækker og det vil jeg prøve næste gang.
  Ellers kan jeg berette at når man har overtrukket efter Janes forskrifter så er chokoladen nok tyknet en smule, og jeg tog derfor en ske og kom små dråber oven på hver stykke bounty og det gav altså også en god tyk chokolade”top”, hvis det har interesse :)

  Svar
 5. Har lige lavet dine Bounty for første gang. Mmmmmmmm. Desværre er de lidt løse, så de skulle nok have været presset lidt mere i formen.
  Er det en stor synd at have brugt fast kokosolie/palmin? Det var det eneste de havde i Netto. :o/

  Svar
 6. De smager HELT fantastisk – især når man sørger for at vælge den rigtig gode mørke chokolade. Det bliver så lækkert. Tak for opskriften.

  Svar
 7. Hej igen her :)
  Det her er en snack som den søde tand skal erstatte ;D

  Kan se du linker til sukrin på en hjemmeside der hedder viivaa, men længere nede skriver du at du personligt er mere til en anden slags sukrin.. Hvilken har du brugt til disse / hvad anbefaler du ? (jovist har du linket til det første for at anbefale, men kunne jo være du havde ændret mening) :) ?
  Vh Anja

  Svar
  • Jeg kan ikke lige gennemskue, hvor jeg skriver det, men jeg synes stadig sukrin fungerer bedst her. Også selvom jeg ikke er vild med bismagen. Af samme grund bruger jeg kun ganske små mængder :-)

   Svar
 8. Med fare for at det kan stå i en af de 94 kommentarer ;) Jeg har tidligere lavet dem med past. æggehvider i stedet/i mangel af kokosolie. Det giver også en lækker kokos”sovs” ;)

  Svar
 9. Hej Jane
  Jeg har din kogebog og er generelt glad for at bruge den. Jeg har tænkt meget over hvorfor du vælger at bruge Sukrin og ikke Stevia? Venlig Hilsen Rikke

  Svar
  • Det skyldes flere ting: En ting er, at jeg virkelig ikke bryder mig om smagen af stevia. En anden ting er, at de steviaprodukter, man kan få, som smager “mindre grimt” enten indeholder rørsukker eller maltitol, og ingen af delene er jeg interesserede i at få i mig heller. Måske har du fundet et godt steviaprodukt, som jeg ikke kender til?

   Svar
 10. Uuuuuh det lyder så godt, jeg er helt sikker på, at det bliver en topfavorit herhjemme. Jeg er bare lidt forvirret over det med kokos-olien. Jeg har i forvejen øko. kokosolie -ekstra jomfru fra urtekram…kan det bruges? Skøn hjemmeside, har lige opdaget den :-)

  Svar
  • Den kan sagtens bruges. Jeg bruger som regel en kokosolie uden smag, da jeg ikke er så vild smagen fra den anden kokosolie men det er sikkert bare mig :-)

   Svar
 11. De ser super lækre ud!! – Så meget at jeg natten over har haft kokosmælk i køleskabet, men nu hvor jeg ville i gang, var al kokosmælken stadig flydende….. altså helt mælkeagtig – og intet var “tykt”. Jeg har købt den fra santa maria, som du anbefalede. Hvad er gået galt? Eller kan man godt bruge den flydende?
  (har en dåse mere i skabet som pt. også er helt flydende – og kan altså ikke forestille mig den blive tyk selv efter køleskabsbesøg…)
  Håber på hurtig svar – nu er jeg jo blevet lækkersulten ;-)

  Svar
 12. Hej Jane
  Jeg er ret ny indenfor LCHF og synes der er væsentlige opstartsudgifter.. Derfor har ikke noget kokosolie endnu. Hmm.. kan det erstattes med noget andet?
  Mvh Joan

  Svar
  • Det er en alm dåse. 400 ml, tror jeg den hedder. Husk den skal stå i køleskab nogle timer eller natten over, før du kan bruge den!

   Svar
   • Tænkte… Hvorfor ikke gå all in og endnu engang sætte min lid til dine skønne opskrifter og så lave dobbelt portion fra starten..?? Som sagt så gjort, og heldigvis for det :) Yamsi namsi, de er gode. Tak tak tak!!!! :)

    Svar
 13. Nøj hvor smager de godt. Puttede kokosmassen i fryseren, hvilket bevirkede at der kom et rigtig tykt chokoladelag på hvert stykke. Det stivnede endvidere med det samme, så de kunne spises straks

  Svar
 14. Hej alle,
  Det med sukrin kan opleves forskelligt. Vi har prøvet den engang i kokostoppe, og smidt dem ud. Bismagen er der, men ikke nok det; min datter fik svien i halsen og åndenødsymptomer af bare en mundfuld. Hun er hverken allergikker eller astmaramt. Jeg har engang læst om lignende oplevelse, tror jeg på funktionel mads hjemmeside ell. blog – hvor der blev omgående reageret med benægtelse af ejeren. Men jeg kan bekræfte, at der kan reageres forskelligt, man ved ikke nok om produktet. Mirakel er det ikke; den søder jo, og dermed sender signaler om noget sødt til hjernen, og produktion af insulin går i gang, men der sukker er. Insulin vandrer så i kroppen ubrugt, og man kan finde oplysninger om, at det ikke er godt. Agave sirup er mere fredelig og “reel”: den søder som akaciehonning, ingen bismag, og glykemisk index under 30. Jeg ret sukkerfølsom, men de sjældne gange med lidt sødt med agave sirup oplever jeg aldrig op og nedture i blodsukkeret. samt eftrfølgende træthed og “hul i maven”. Altid en fredelig stigning af energi, der varer længe (op til flere timer). Måske har nogen oplevet eller oplever lignende. Hav det godt allesammen. :-)

  Svar
  • Puh, det var da uhyggeligt, hvad? Jeg er også lidt påpasselig med den slags produkter.

   Agavesirup synes jeg heller ikke er løsningen med næsten 90% fruktoseindhold, som metaboliseres i leveren, hvilket betyder at det langt nemmere lagres som fedt fremfor at blive brugt som energi. Når vi taler små mængder, er jeg dog sikker på, det går..

   Svar
 15. Hej du!
  De ser lækre ud, og jeg skal da helt sikkert prøve dem af.
  Men studser lige lidt over noget i opskriften. Det tykke creme fra kokosmælken, hvor mange gram bruger du ca. der?

  Svar
 16. Er laktosefri piskefløde “bedre” end almimdelig fløde.
  Kan jeg bruge laktosefri mælk i min the?
  Kh Inger

  Svar
 17. Disse er blevet min favorit, når man skal ha lidt sødt. De smager helt fantastisk..!! Jeg har dog skiftet sukrin ud med 1 tsk stevia og et drys vanilje pulver og bruger mørk chokolade sødet med stevia, så de er helt sukkerfri. Det fungerer perfekt. Tak for fantastiske opskrifter..!!

  Svar